Kan ik mijn Hotmail account en Keep My MSN ID?

Windows Live Messenger, voorheen bekend als MSN Messenger, niet langer vereist dat u een Hotmail-account aan te melden voor een Windows Live ID, hoewel alle Hotmail e-mailadressen ook functioneren als Windows Live ID. Het is mogelijk om uw rekening af te sluiten en het gebruik van het e-mailadres als een Windows Live ID behouden, hoewel dit te doen is niet altijd voordelig.

De Windows Live ID

Wanneer Microsoft uitgerold de Windows Live-product mei 2007, is geïntegreerd Hotmail met zijn boodschapper, toen nog bekend als 'MSN Messenger. " Op dit punt, adressen Hotmail automatisch werd Windows Live ID's. Op hetzelfde moment, kan je je aanmelden voor een Windows Live ID met een niet-Hotmail-e-mailaccount zonder in te schrijven voor één.

Het toestaan ​​van Hotmail naar inactief

Een Hotmail-functie die dezelfde voor en na de uitrol van Windows Live bleef was het feit dat het niet om in te loggen op de rekening voor een lange periode van tijd zou de rekening inactiveren maken - in het bijzonder, 270 dagen. Als u niet beschikt over een dringende behoefte om de rekening te sluiten hebben, gewoon niet inloggen op het voor 270 dagen in staat te stellen te worden inactiveren op zijn eigen, die u de mogelijkheid om te herstellen op een later tijdstip als je verandert geeft uw geest.

Het sluiten van Hotmail-account

Als alternatief is het mogelijk om de Hotmail-account op "Sluiten Account" pagina te sluiten op de Windows Live Hotmail-account. Zodra u de Hotmail-account te sluiten, de inhoud van de rekening - zoals de inbox, opgeslagen en de lijst met contactpersonen - permanent verwijderd, hoewel u gebruik maken van het adres te behouden als uw Windows Live sign in ID.

Nadelen van sluiten van de Hotmail-account

Het voornaamste nadeel van geheel sluiten van de Hotmail-account is dat het niet mogelijk is om de account op elk gewenst moment terug te krijgen, zelfs als u besluit dat u wilt het account opnieuw te gebruiken. Het is mogelijk om de rekening van een ander, niet-Hotmail e-mail adres toe te wijzen zodra u de Hotmail-account, die het proces van het aanmelden bij Windows Live Messenger met een e-mailadres dat u niet meer gebruikt elimineert sluiten.