Hoe te downloaden en installeren Webaroo op je laptop of desktop

Blader door een website zonder te worden aangesloten op het internet? Webaroo maakt het mogelijk! Webaroo is een softwareproduct dat kun je downloaden Web packs en websites op je laptop of desktop of mobiele apparaten of handheld apparaten zoals Smart telefoon of PDA, Windows Pocket PC 2003 SE of Windows Mobile 5.0. U kunt dan werken aan die Websites packs of Websites die overal en altijd zonder te worden aangesloten op het internet. Wanneer u naast uw computer verbinding met het internet (of wanneer u uw mobiele apparaten aan te sluiten op uw desktop of laptop en vervolgens verbinding met het internet), zijn uw gedownloade Web packs of webpagina's automatisch bijgewerkt (als u de optie 'Automatische updates in te kiezen Webaroo). of, als u de optie "Manual update" in Webaroo kiest, dan is de informatie wordt bijgewerkt wanneer u ervoor kiest om het web verpakking of de website die u gedownload handmatig bijwerken. Deze instructies laten zien hoe u downloaden en installeren van de Webaroo product met behulp van het internet.

Het Webaroo producten en diensten zijn gratis beschikbaar en zijn in Beta fase van de ontwikkeling vanaf vandaag (19 oktober 2006).

instructies

Het controleren van de systeemvereisten van uw laptop of desktop

1 Zorg ervoor dat uw desktop of laptop voldoet aan de volgende systeemvereisten:
Windows XP Service Pack 1 + of Windows 2000 Service Pack 4
-1 GHz + Processor
-512 MB RAM (of 1 GB RAM-geheugen als u wilt grote Web packs te downloaden)
-Web Browser - Internet Explorer 6.0
-Microsoft.NET 1.1 Framework
-Broadband Internetverbinding om Web en te actualiseren content te downloaden

2 Controleer of u al hebt Microsoft.NET Framework 1.1 op de volgende manier:
-Ga Naar Configuratiescherm.
-klik Op Add / Remove Programs.
-Controleer Om te zien of Microsoft.NET 1.1 Framework is een van de lijst van programma's die je hebt. Als u niet beschikt over Microsoft.NET Framework 1.1 in de lijst met programma's, kunt u deze op het moment van de installatie van uw Webaroo product te downloaden.

Downloaden en installeren van Webaroo

3 Download de Webaroo executable van het Webaroo website (zie hieronder in het gedeelte Bronnen voor een link naar de site).

4 Klik op de Webaroo setup in de map Programma's.

5 Accepteer de end-user license agreement (EULA) door te klikken op "Ik ga akkoord" en volg de onderstaande stappen om verder te gaan met de installatie van de Webaroo product.

6 Klik op "Yes" op het volgende venster dat verschijnt de vraag of u goed met het installeren van het Webaroo product bij C zijn: \ Program mappen \ Webaroo.

7 Klik op Volgende en een venster Preferences komt met deze twee keuzes reeds geselecteerd met een vinkje naast hen:
-Launch Webaroo na de installatie. U kunt verlaat deze controle gemarkeerd als u wilt Webaroo installeren en direct te starten Webaroo na de installatie. Wilt u Webaroo installeren, maar wil Webaroo starten op een later tijdstip, dan schakelt u het vinkje dat naast "Launch Webaroo na de installatie."
-Voeg Desktop shortcut.

8 Klik op "Next" en een ander Webaroo venster verschijnt, "Installatie geslaagd," waaruit blijkt dat uw Webaroo installatie is voltooid.

9 Klik op "Finish" om de installatiewizard af te sluiten. Vindt u nu op uw desktop, op uw systeemvak, evenals op uw browser, een oranje, kangoeroe-vormige Webaroo icoon.

Hints

  • Dit zijn de positieve eigenschappen die u zullen helpen beslissen of u wilt downloaden en installeren Webaroo op uw desktop of laptop: 1) Hiermee kunt u webpagina's of websites (met behulp van het internet te downloaden) en dan kunt u het web mee te nemen en zoeken die webpagina's altijd en overal zonder verbinding met de Internet.2) Hiermee kunt u downloaden Web packs of websites op uw laptop of desktop of mobiele apparaten zoals PDA of smartphone (als u wilt Webaroo downloaden op uw mobiele apparaat, zoals Smartphone of PDA of Windows Pocket PC 2003 SE of Windows Mobile 5.0 voor Pocket PC, een voorwaarde is dat je moet eerst Webaroo installeren op uw laptop of desktop voordat u Webaroo op uw handheld apparaat kunt installeren) 0,3) Maakt voor online en offline werken door het aanbieden van je online Internet zoekmogelijkheden (de Webaroo website) en offline Internet zoekmogelijkheden (de Webaroo software) 0,4) Hiermee kunt u webpagina's op uw harde schijf, zodat u op elk gewenst moment kunnen werken en anywhere.5) Hiermee kunt u downloaden van beide geselecteerde Webaroo's Web packs uit de Webaroo servers, of laat u kiezen en te downloaden van uw eigen favoriete websites of Web pages.6) biedt u gratis service en gratis software die momenteel met ingang van vandaag (19 oktober 2006), hoewel dit kan op een later tijdstip.
  • Dit eHow heeft geen betrekking op het downloaden en installeren van Webaroo op uw mobiele apparaten, of met de hand Hend apparaten of MAC OS computers of andere platforms. Indien u wenst te werken met de Webaroo product op uw mobiele apparaat of smartphone of PDA, of Windows Pocket PC 2003 SE of Windows Mobile 5.0, of als u het Webaroo product downloaden op uw laptop of desktop die een MAC OS besturingssysteem heeft systeem wordt informatie hieronder onder middelen als aan wie Contactpersoon bij de Webaroo bedrijf voor meer informatie.
  • Dit eHow is alleen gerelateerd aan het downloaden en het Webaroo product te installeren op uw laptop of desktop die Windows op het heeft. Voor informatie over andere onderwerpen, zoals het werken met Webaroo, toevoegen of bijwerken van Web packs of websites met behulp van Webaroo, of het zoeken naar Web packs of Websites binnen Webaroo, verwijzen wij u naar mijn andere onderwerpen over eHow: -Hoe Werken met Webaroo en Download web Packs of websites of webpagina's-Hoe om web Packs of websites naar uw Webaroo Library-How To update-Packs en web sites met behulp van Webaroo-Hoe om te zoeken voor web Packs en web sites Binnen Webaroo
  • Met ingang van 19 oktober 2006, de Webaroo service en sotware zijn gratis. Maar, controleer regelmatig met de licentieovereenkomst te zien of de voorwaarden van de dienstverlening zijn veranderd. Webaroo bedrijf vermeldt in de EULA dat ze zullen u een bericht van 30 dagen te sturen als hun terms of service verandering. Voor verdere vragen contact op met [email protected]