Hoe Set Up een Gratis Custom Domain Name

Hoe Set Up een Gratis Custom Domain Name


Het allereerste wat je moet doen om uw eigen website te maken is om een ​​domeinnaam te krijgen voor uw site. Deze naam moet weerspiegelen wat uw website over gaat op een bepaalde manier. U kunt de naam van uw bedrijf (als u werkt met een), uw familie naam of iets beschrijvende dat u of uw bedrijf beschrijft gebruiken. Er zijn concrete stappen die moeten worden gevolgd om uw eigen domeinnaam aan uw website weer te geven te maken.

instructies

1 Kies een naam voor uw website. Als u gaat het openen van een online winkel of ander bedrijf, de naam van uw bedrijf is een goede keuze. Als het een persoonlijke blog of een site om foto's te delen met familie die leeft in het hele land zal zijn, kunt u uw familienaam of een andere creatieve omschrijving dat maakt anderen van je denken gebruiken.

2 Controleer of de domeinnaam wordt niet genomen. Het invoeren van uw toekomstige domeinnaam in de browser bar kan u helpen om te bepalen of deze beschikbaar is of niet. Als er geen website met deze domeinnaam, zal een algemene zoekpagina verschijnen vertellen u een website is niet gevonden.

3 Registreer uw domeinnaam. Websites zoals GoDaddy.com, Register.com en Dotster.com zijn alle opties voor het registreren van uw domeinnaam. Welk bedrijf u gebruikt een die je zal zich bezighouden met voor uw website. Dit is het bedrijf dat u betaalt voor het gebruik van uw domeinnaam op een maandelijkse of jaarlijkse basis.