Hoe kan ik YouTube insluiten in een Joomla! module

Joomla! doet meer dan kunt u schaalbare-artikel op basis websites te maken; het content management systeem stelt u in staat om video-berichten creëren. Met tal van video plugins beschikbaar voor Joomla !, kun je video's uploaden en streamen ze voor de bezoekers van uw site. Aan de andere kant, als je wilt, kun je video's van sites als YouTube insluiten. Inbedding video's van andere sites behoudt uw hosting bandbreedte en is eigenlijk gemakkelijker te configureren dan het hosten van de clips op uw server. In feite, kunt u een video-extensie voor Joomla! en zijn streaming YouTube-clips op uw site binnen enkele minuten.

instructies

1 Download een video manager extensie voor Joomla! Joomla! extensies, zoals YouTube, AllVideos en JPlayer, zijn eenvoudig te installeren en kunt u YouTube-video's insluiten in uw Joomla! voorwerpen met een minimale inspanning. Alle drie de toestellen zijn ook gratis. Sla de video uitbreiding naar een map op uw computer.

2 Meld u aan bij de beheerder console van uw Joomla! plaats. Klik op "Extensions", "Install / Uninstall" op de menubalk.

3 Klik op "Bladeren" op de Extensions Manager pagina. Blader naar de gedownloade video uitbreiding en markeer de bestandsnaam. Klik op de knop "Open".

4 Klik op 'Upload & Install ", wacht dan voor Joomla! te uploaden en configureren van de nieuwe video-extensie.

5 Klik op "Componenten" op de menubalk. Klik op de naam van de nieuwe video-extensie die u hebt geïnstalleerd. De video extensie configuratiepagina of op het bedieningspaneel wordt weergegeven in uw webbrowser.

6 Geef je mening over de standaard mappen voor video's en muziekbestanden die u zou willen hosten op je eigen server. Dit is niet verplicht om YouTube-video's insluiten, maar is nodig als je wilt video's die je jezelf uploaden naar uw Joomla streamen! server. Voer uw YouTube-gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord in als nodig is voor de video component --- sommige vereisen dit, terwijl anderen dat niet doen. Sla de wijzigingen in de video-extensie configuratiebestand.

7 Klik op 'Site' op de Joomla! admin menubalk. Klik op 'Configuratiescherm'. Klik op de link "Voeg nieuw artikel". De Joomla! Artikel Editor verschijnt in uw browser.

8 Geef een titel voor uw artikel en selecteer een sectie en categorie. Voer een korte introductie van de video in het lichaamsgebied van de uitgever.

9 Voer een label om de YouTube-video insluiten in de Joomla! artikel. Syntaxis gebruikt voor het inbedden van de video varieert enigszins afhankelijk van de extensie die u installeert. Echter, de meeste Joomla! video extensies Gebruik de volgende syntaxis om YouTube-video's streamen in artikelen:

{} YouTube http://www.youtube.com/videoID {/ YouTube}

Vervang de videoID waarde met de video ID-code in de YouTube-video URL-adres. Voorbeeldsyntaxis basis van een steekproef YouTube-URL ziet er als volgt uit:

{} YouTube http://www.youtube.com/abcO1eKC2Gw {/ YouTube}

waarbij "abcO1eKC2Gw" is de video-ID.

10 Klik op de knop "Save" aan de bovenkant van de editor pagina.

11 Klik op de link "Preview" aan de bovenkant van de pagina. Uw Joomla! homepage verschijnt in een nieuw venster of tap, afhankelijk van uw webbrowser. Klik op het menu sectie en categorie waarin u het nieuwe artikel gecreëerd. Klik op het artikel naam in de lijst met artikelen voor die categorie. Het artikel wordt geopend en de videospeler wordt weergegeven. Klik op de "Play" knop om de video te bekijken op uw Joomla! plaats.

Hints

  • Als u het scherm viewer Klik terwijl de video wordt afgespeeld, een nieuw venster of tabblad wordt geopend en de video op de YouTube-site.