Problemen met de Windows Font Viewer

Problemen met de Windows Font Viewer


Windows Font Viewer kunt u bekijken en beheren van uw lettertype selectie. Het lettertype kijker toont alle actieve fonts en hun eigenschappen, met inbegrip van de digitale handtekening, dat is Windows 'manier van certificeren van het lettertype. U kunt de beveiliging secties te controleren en te zien hoe en wanneer u mag lettertypen te gebruiken. Het lettertype kijker kan het oplossen van problemen nodig als u problemen ondervindt met het gebruik van lettertypen.

instructies

1 Klik op 'Start' en 'Configuratiescherm'. Afhankelijk van welke versie van Windows je hebt, kies dan "Optredens en thema's" en "Fonts" of gewoon "Fonts." Dit zal de lettertypen die u op uw computer weer te geven. De namen, grootte en type fonts worden weergegeven in deze lijst.

2 Dubbelklik op het lettertype dat u problemen met en klik op 'Eigenschappen'. Selecteer het tabblad 'Beveiliging' en zorg ervoor dat er een vinkje naast de dozen die u mag gebruiken, lezen en schrijven met het lettertype toe te kennen. Soms lettertypen ontbreken tekens.

3 Gebruik standaard lettertypen voor e-mails en berichten of documenten die u van plan bent om te delen. De ontvanger moet het lettertype dat u gebruikt op zijn computer geïnstalleerd hebben om het te bekijken. Als het lettertype is een ongewoon is, is de kans groot dat de computer van de ontvanger je lettertype wordt vervangen door een standaard lettertype.

4 Verwijder lettertypen die u niet vaak gebruikt door te klikken op 'Start' en 'Configuratiescherm'. Klik op "Optredens en thema's" en "Fonts" en dubbelklik op het lettertype dat u wilt verwijderen. Klik op 'Verwijderen' in het menu Bestand en "Yes" om te bevestigen. Het verwijderen van lettertypen die u niet gebruikt creëert ruimte voor lettertypen die u wilt gebruiken. Sommige versies van Windows beperking van het aantal lettertypen die kunnen worden geïnstalleerd.

5 Verwijderen en het lettertype opnieuw te installeren als het niet goed wordt weergegeven. Opnieuw installeren door te klikken op "Nieuw lettertype installeren" op het menu Bestand. Selecteer het lettertype dat u wilt installeren en klik op "OK" te installeren. Als het dan nog niet werkt, kunt u een slechte lettertype dat ontbreekt karakters.