Hoe kan ik WebDAV gebruiken in Windows

De WebDAV hulpprogramma biedt website ontwikkelaars de mogelijkheid om een ​​netwerkschijf naar een webserver directory kaart te brengen. WebDAV wordt meegeleverd met de Windows Internet Information Services (IIS) applicatie op elke Windows-server-besturingssysteem. Website ontwikkelaars kunnen een netwerkstation op een webserver kaart te brengen en te uploaden, wijzigen en de website bestanden te verwijderen. WebDAV maakt het gemakkelijker om de website bestanden te veranderen, zodat je niet nodig om het opzetten van een FTP-client en server-systeem.

instructies

1 Klik op de knop "Start" op de computer die u wilt gebruiken om verbinding te maken met de WebDAV-service. Klik op het pictogram 'Computer' om Windows Verkenner te openen.

2 Klik op de "een netwerkstation toewijzen" knop om de wizard aandrijvingsafbeelding openen. In de 'Locatie' tekstvak de webserver directory locatie met het voorvoegsel 'http'. Bijvoorbeeld, de volgende tekst toegewezen aan de "website" directory op een webserver met het domein "domain.com":

http://domain.com/website

3 Selecteer een stationsletter voor het volume in de "Drive Letter" drop-down box. Windows geeft ook een standaard stationsletter die niet in gebruik is. U kunt deze standaard brief te gebruiken.

4 Klik op de knop 'Voltooien'. Als het netwerk server een gebruikersnaam en wachtwoord vereist, typt u uw gebruikersnaam en wachtwoord in om verbinding te maken met de server in de prompt. Klik op 'OK'. De wizard schijf wordt gesloten en keert terug naar Windows Verkenner.

5 Dubbelklik op de nieuwe stationsletter weergegeven in Windows Verkenner. De aandrijving wordt geopend en u kunt al uw website bestanden te bekijken.