Hoe te converteren QuickTime naar MPG4

QuickTime-films, of MOV, is het standaardformaat voor Apple's QuickTime Player. Deze zijn over het algemeen groter, niet-gecomprimeerde bestanden, terwijl de MPEG-4s (MP4) zijn kleiner in omvang. Het omzetten van MOV naar MP4 in QuickTime nodig het downloaden van een programma van het internet. Tientallen software-opties zijn beschikbaar, waaronder het upgraden van de gratis QuickTime 7 Player naar QuickTime 7 Pro, dat is $ 29,99 van dit schrijven. Andere software opties omvatten OJOsoft Total Video Converter of MOV Xilisoft naar MP4 Converter - zowel beschikbaar als een gratis proefperiode.

instructies

Het installeren van QuickTime 7 Pro

1 Open uw internetbrowser en bezoek QuickTime 7 Pro's homepage. Klik op de "Kopen voor Mac" of "Kopen voor Windows" knop aan de linkerkant van het scherm om de aankoop venster Apple Store in te voeren. Klik op de "Koop nu" knop onder het veld Activation Key Product. Ren door het kopen en downloaden processen en wacht op uw e-mail van Apple met uw QuickTime Pro-registratiecode.

2 Open uw e-mail van Apple met de 20-cijferige registratiecode.

3 Lanceer QuickTime Player. Klik op "Edit" en selecteer "Preferences" als Windows, of "QuickTime" en "Voorkeuren" als op een Mac.

4 Voer uw registratie code in de juiste veld en klik op "OK" om direct te upgraden naar QuickTime 7 Pro.

Het omzetten naar MP4 in QuickTime Pro

5 Open uw QuickTime-film in een nieuwe speler venster door te klikken op de tab "Edit" en kiezen voor "Open File" (Windows), of door te klikken op "File" en "Open File" (Mac). Zoek uw MOV in de pop-up zoekscherm, markeert het pictogram en klik op 'Openen'.

6 Klik op "Edit", "Export" (Windows) of "File", "Export" (Mac) om het scherm te exporteren in te voeren.

7 Klik op de "Export" drop-down box in het midden van het scherm en selecteer de "Film naar MPEG-4" optie.

8 Klik op het tabblad "Opties" op de rechterkant van het venster om alle geavanceerde instellingen te wijzigen. Verander je compressie-instellingen (zie tips) door te klikken op de knop 'Instellingen'. Wijzig uw framemaat door te klikken op de "Size" knop als gewenst (zie Waarschuwingen). Klik op "OK" als u klaar bent om terug te keren naar het menu "Export".

9 Noem uw MPEG-4 video en kies een veilige locatie op uw computer met behulp van het scherm te exporteren. Klik op de knop "Save" in de rechterbenedenhoek om de conversie te beginnen.

Met behulp van OJOsoft Total Video Converter

10 Download de nieuwste versie van de gratis proefperiode voor Total Video Converter OJOsoft van de downloadpagina van door te klikken op de "Free Download" knop. Volg de aanwijzingen op het scherm als het downloaden is voltooid om door het installatieproces. Ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden en de lancering van Total Video Converter.

11 Klik op de bovenste "Browse" knop aan de rechterkant van het scherm, naast het veld Input File Name. Zoek uw input QuickTime-video via het pop-up menu zoeken Markeer het pictogram en klik op 'Openen'.

12 Klik op de "To MP4" knop aan de bovenkant van het hoofdscherm Total Video Converter is een MP4-optie in het veld Profiel te laden. Klik op de "Profiel" drop-down box en kies een geschikte MP4-uitgang optie, op basis van uw behoeften (zie tips).

13 Klik op de onderste knop 'Bladeren' naast het vak Output Bestand en kies een veilige locatie op uw computer voor uw MP4. Noem het bestand en klik op "OK." Klik op de "Convert" knop in het hoofdmenu Total Video Converter om de conversie te beginnen.

Met behulp van Xilisoft MOV naar MP4 Converter

14 Open uw webbrowser en bezoek Xilisoft MOV naar de hoofdpagina MP4 Converter. Download ofwel de gratis te downloaden of de aankoop van het programma door te klikken op de "Koop nu" knop. Ren door het downloaden en installatie-instructies op het scherm, akkoord met licentievoorwaarden van het programma en de lancering Xilisoft MOV naar MP4 Converter.

15 Klik op het tabblad "File" aan de bovenkant van het scherm en selecteer de "Add File (s)" optie om een ​​raam onthullen de inhoud van uw computer in te voeren. Zoek uw input QuickTime-film en klik op "Open" om het in Xilisoft's belangrijkste interface te laden.

16 Klik op de knop 'Bladeren' naast de bestemming box in de buurt van de onderkant van het scherm en kies een map of locatie op uw computer om de geconverteerde MP4-bestand op te slaan. Klik op 'OK'.

17 Klik op de "Profiel" drop-down box boven het veld Bestemming en selecteer een MPEG-4-uitgang optie. Pas output-instellingen, zoals framemaat, bitrate en audio-instellingen door te klikken op het vakje "Profile Settings" dat aan de rechterkant van het scherm verschijnt.

18 Klik op de "Convert" knop aan de bovenkant van het scherm om uw QuickTime converteren naar MP4.

Hints

  • Voor weergave op een mobiele telefoon of MP4-speler, raadpleeg dan uw handleiding voor een speciale instructies over hoe u uw MP4 video te comprimeren, evenals de juiste framemaat.
  • Voor de hoogste kwaliteit MP4 video met de kleinste maat, kiest u het H.264-compressie soort in het gedeelte 'Instellingen' van het menu "Opties".
  • Het omzetten van uw video naar een grotere framegrootte vermindert de kwaliteit.