Hoe maak je een PPS bijlage te openen

Hoe maak je een PPS bijlage te openen


Microsoft PowerPoint is een software applicatie die gebruikers in staat stelt om presentaties en diavoorstellingen te creëren. Populair in de zakelijke en onderwijssectoren, het programma maakt het ook mogelijk presentatoren gemakkelijk verspreiden diavoorstellingen voor gebruik op computers en projectoren, en met gedrukte hand-outs. De PPS extensie staat voor PowerPoint Show. Hoewel uw computer niet in staat zijn om deze bestanden te openen standaard, downloaden en installeren van gratis PowerPoint Viewer verzoek van Microsoft lost het probleem.

instructies

1 Download PowerPoint Viewer uit microsoft.com. Bezoek de website van Microsoft en zoek naar "PowerPoint Viewer 2007" om het bestand op te zoeken, of gebruik de directe link in de rubriek Resources.

2 Installeer PowerPoint Viewer. Dubbelklik op het pictogram van het gedownloade bestand in de vorige stap om het te openen. Vink het vakje aan de linker benedenhoek van het openingsscherm aan de licentievoorwaarden van de software te accepteren en klik op "Doorgaan." De installateur programma loopt onmiddellijk, en in het algemeen plaatst het programma op uw computer in minder dan een minuut. Klik op "OK" wanneer het bericht "De installatie is voltooid" op het scherm verschijnt.

3 Sla de PPS gehechtheid aan uw computer als u dat nog niet hebt gedaan.

4 Maak een PPS-bestand vereniging. Zoek het bestand dat u hebt opgeslagen in de vorige stap en met de rechtermuisknop op het pictogram. Selecteer 'Openen met' en selecteer de optie "Choose Program" of "Kies Default Program". Klik op de optie 'Microsoft Office PowerPoint Viewer "eens, en klik op het vakje met het label" Gebruik altijd het geselecteerde programma om dit soort bestand te openen. " Klik op "OK" om het bestand vereniging te bevestigen.

5 Open uw PPS attachment door te dubbelklikken op het pictogram. De diavoorstelling bijlage wordt geopend met behulp van de PowerPoint Viewer software die u in stap 3 is geïnstalleerd.