Hoe maak je een Comp kaart met behulp van GIMP Maak

Hoe maak je een Comp kaart met behulp van GIMP Maak


Een comp kaart, ook bekend als een samengestelde kaart, meestal een met twee kanten door modellen en acteurs. U kunt GIMP, een gratis grafische software, gebruiken om uw eigen comping kaart te maken. De voorzijde van de kaart is meestal een hoofd geschoten, met uw naam. De achterkant van de kaart omvat meestal drie of vier extra foto's met meer informatie over de persoon, zoals lengte en metingen. In plaats van het vullen van de voorzijde van de kaart met slechts een foto, kan wat kleur aan de kaart opvallender aan het oog te voegen.

instructies

De voorzijde van de kaart

1 Onderzoek de foto's die u wilt op de voorkant van de kaart op te nemen, en selecteer een te gebruiken als een hoofd geschoten. Gebruik een duidelijke, memorabele hoofd geschoten voor de voorzijde van een kaart comp.

2 Open GIMP, klik op het icoon "Foreground Color" in de Toolbox en selecteer een kleur die geschikt zijn voor de achtergrond voor deze foto zal zijn.

3 Maak een nieuw document in het menu Bestand, en maken het 8 in. Hoog en 5,5 inch. Breed. Klik op "Geavanceerde opties" en kies "Foreground Color" in de Fill Met menu en klik op 'OK'.

4 Klik op "File" en vervolgens "Openen met Lagen." Kies uw headshot van de navigatie-venster, en klik op "OK."

5 Klik op de "Scale Tool" in de Toolbox en het venster Schaal geopend. Klik op het pictogram "Lock" om de grootte evenredig te houden, sleept u uw cursor uit de hoek van het beeld, zodat de hele pagina vult met uitzondering van de rechterkant en onderkant, waar een streep van kleur van de achtergrond laag zichtbaar zal zijn. Klik op "Scale" in het venster Schaal.

6 Klik op de "Text Tool," en klik op de afbeelding in de buurt van de bodem, waar de achtergrondkleur zichtbaar is. Selecteer een lettertype en kleur in de tekst gedeelte van de Toolbox. Kies een lichte kleur voor een donkere achtergrond of een donkere kleur voor een lichte achtergrond.

7 Voer uw naam en adres van de website in het venster GIMP Text Editor en klik op de knop "Sluiten" in het venster Text Editor. Sleep de hoek van het tekstvak op de afbeelding om de grootte en positie aan te passen indien nodig. Dubbelklik op het lettertype en pas de lettergrootte als dat nodig is.

De achterkant van de kaart

8 Gebruik stappen een tot en met zeven hierboven om een ​​nieuwe pagina te maken voor de rug voor de comp kaart, met behulp van een effen witte achtergrond.

9 Plaats drie of vier foto's op de achterkant van de kaart, het verlaten van de ruimte aan de onderkant kwart van de pagina om meer informatie over uzelf op te nemen.

10 Maak een tekstvak aan de onderkant kwart van de pagina. Hier vindt u onder andere meer informatie over uzelf, waaronder uw contactgegevens. Acteurs Misschien wilt u meer informatie over hun ervaringen op te nemen. Modellen kunnen willen metingen of kleding maten zijn.

Hints

  • Neem uw comp card bestanden naar een professionele printer te hebben laten drukken op een foto-kwaliteit karton. U kunt ook GIMP gebruiken om JPG-bestanden van uw comp card naar e-mail aan potentiële contacten.