Definieer een System Security Model

Definieer een System Security Model


De term systeem "veiligheidsmodel" verwijst naar de algemene veiligheidsparadigma gebruikt voor bedrijf of audio apparatuur beschermen bijzondere nadruk op computers. Beveiliging van het systeem modellen kunnen variëren van licht wachtwoord bescherming aan strenge en zeer gelaagde beveiligingsprotocollen dat het gebruik van secundaire technologieën om systemen te beschermen.

Het bepalen van de Veiligheidsraad model voor uw systeem

De security model voor uw computer systemen moeten nauw worden gekoppeld aan de aard van de werkzaamheden die u nodig hebt om uit te voeren. Bijvoorbeeld, een typische kantoor met weinig of geen kritische vertrouwelijke gegevens die alleen vertrouwt op zijn computers voor e-mail en organisatorische taken in plaats van de feitelijke werking van het bedrijf kan lakse beveiligingsprotocollen, zoals een eenvoudige gebruikersinterface login wachtwoord gebruiken. Bedrijven die hun levensonderhoud baseren op de computer gebruik moet netwerkbeveiliging te verbeteren om diefstal van gegevens en de inplanting van kwaadaardige software te voorkomen.

Variaties op System Security modellen

In aanvulling op gelaagde toegang die gebruikers in staat stelt om te worden geblokkeerd, gedeeltelijk wel of toegang krijgen voorrang, kunnen individuele computers ook worden veranderd op het BIOS-niveau om andere potentieel gevaarlijke functies uit te schakelen. Vaak veranderde BIOS-functies zijn het uitschakelen van autorun in zowel USB en optische drives om onbedoelde installatie van kwaadaardige software en voorkomen dat het toevoegen van een BIOS-niveau wachtwoord om de computer manipulatie te voorkomen.

Personeel opleiding als onderdeel van een veiligheidsmodel

De opleiding van personeel speelt ook een belangrijke rol in elke IT-security model. Werknemers moeten worden geïnformeerd over de gevaren van misleidende social engineering en phishing-aanvallen, evenals het gevaar van het inbrengen van gevonden of twijfelachtige digitale media in hun computer terminals, die virussen en andere malware kan bevatten. Software vinden op dit soort van gerichte fysieke media-apparaten kunnen virussen die variëren van het stelen van zakelijke gegevens naar meer alledaagse virussen die gewoon efficiency belemmeren en vereisen extra onderhoud te repareren bevatten.