Hoe te Legitieme Work At Home Phone Operator Jobs

Bij het zoeken naar legitieme werk thuis banen, overweeg dan werken voor een virtuele call center (outsourcing bedrijven die live telefoon operator ondersteunende diensten). Dit soort werk met zich meebrengt in principe klantenservice en support taken. Deze functiebenamingen en posities worden meestal aangeduid als home-based: Call Center Agents, Customer Service Agents, Live Operators en telefoon operators.

instructies

1 Begrijp home based klantenservice werkgelegenheid. Het is echt niet zo ingewikkeld als het klinkt. Het is gewoon het concept van een bedrijf routing hun inkomende klantenservice gesprekken naar uw telefoon thuis. Er is geen verkoop betrokken! Dit zijn inkomende en inkomende gesprekken. Home-based middelen zijn NIET telemarketeers (verkoop bellers die koude alle mensen tijdens het diner met een hoge druk verkooppraatjes).

2 Begrijp de taken. Typische call center agents uit te voeren taken, zoals het nemen en logging orders, het verwerken van transacties, het verlenen van bijstand van de klant en het maken van verschillende soorten reserveringen. Bijvoorbeeld, je zou kunnen nemen van de bestellingen voor de bloemen, de catalogus artikelen, kantoorbenodigdheden, enz ..., voor en ten behoeve van de meest populaire en grootste namen in de draadloze, internet, retail, restaurant en andere industrieën.

3 Ontdek de voordelen. Werken als een home-based call center agent biedt een legitieme manier voor stay-at-home moms, mensen met een handicap, gepensioneerden, studenten en degenen die de zorg voor oudere of zieke familieleden naar een stabiele en realistische inkomen van $ 8 tot $ 20 te verdienen per uur. En, omdat alle middel verhuren, training en planning is online uitgevoerd, je hoeft niet eens uit je pyjama te krijgen om een ​​baan te krijgen!

4 Ga naar de sectie "Bronnen" hieronder en blader door de lijst met bedrijven en websites te huren dat huis gebaseerde klantenservice en / of call center agents.

5 Toe te passen en te solliciteren en CV! Neem dit serieus en zijn professioneel. Gebruik altijd voor een werk thuis baan net zoals u zou een andere baan.