Hoe kan ik een laptop oplossen van een RCA TV

Hoe kan ik een laptop oplossen van een RCA TV


Een laptop is aangesloten op een RCA-TV zal doorgaans gebruik maken van een van de twee soorten kabel aan op de video-signaal. Op nieuwere TV en laptop-modellen wordt een HDMI (High Definition Media Interface) kabel vaak gebruikt om een ​​digitaal signaal te sturen. Oudere laptops met een 15-pins VGA (Video Graphics Array) poort aansluiten op de TV met een VGA-naar-RCA-kabel adapter. Als je problemen met het bekijken van video op een RCA-TV aangesloten op uw laptop, probeer het oplossen van de verbinding.

instructies

1 Steek de stekker in elektrische kabel van de tv en controleer zowel de RCA televisie en laptop macht hebben.

2 Duw de stekker stevig op de poort van uw laptop en aan de andere kant waar de kabel wordt aangesloten op uw RCA TV. Test video-uitgang. Als u nog steeds geen beeld, houden het oplossen van problemen.

3 Druk op de video / input-toets herhaaldelijk op de afstandsbediening van uw RCA TV's. Deze toets activeert de verschillende ingangen op uw televisie. Als de TV is ingesteld op een andere poort, zult u geen beelden van de laptop te zien.

4 Houd de toets "Fn" op uw laptop, terwijl tegelijkertijd de toets "functie" op de bovenste rij dat is bedrukt met een video-icoon. Dit schakelt het videosignaal van scherm van de laptop op uw RCA TV. Bijvoorbeeld, de meeste Dell-laptops gebruik maken van de toets "F8" in tandem wht de toets "Fn" van de laptop om te schakelen naar een aangesloten televisie.

5 Pas de schermresolutie in beeldformaat problemen op te lossen bij het weergeven van de laptop op de RCA. Bijvoorbeeld, dubbelklikt u op "Control Panel" op een laptop met een Windows 7-besturingssysteem op "Vormgeving en persoonlijke instellingen" te selecteren en kies "Aanpassen schermresolutie."

6 Selecteer de resolutie uit het drop-down menu door te klikken en de schuifregelaar die op uw laptop monitor verschijnt terwijl u het beeld op de TV te slepen. Schuif de controle tot het beeld de gewenste grootte op de RCA TV en klik op 'Toepassen'.