Wat Is High Ping Graaf?

Wat Is High Ping Graaf?


De term "ping" is een computer-gerelateerde term die is een afkorting voor "Packet Internet Grouper," en wordt vaak geassocieerd met online gaming. Uw computer "pings" het IP-adres van de gaming-server om de verbinding door het sturen van een echo-verzoek via het internet te controleren. ping van een computer heeft betrekking op de snelheid van de verbinding; hoe beter de verbinding, de lagere ping je zal hebben. Wanneer uw ping telling te hoog is, zal een moderator vaak starten je uit het spel.

Oorzaken en oplossingen

Hoe harder je computer werkt, of hoe meer het wordt verwerkt, terwijl je online spelen van het spel, hoe hoger je ping zal zijn. Daarom, als je meerdere programma's die op de achtergrond, met inbegrip van, bijvoorbeeld, bestanden die u downloadt, zal uw computer worden verwerkt genoeg om zijn ping te verhogen. Evenzo kunnen computers die zijn werking gedurende langere tijd last hebben van hoge ping. Voor het online gaming, herstart uw computer en geen programma's niet laden, behalve voor het spel zelf.

low Ping

Een speler die een lage ping heeft, zal in staat zijn om een ​​meer vloeiende online gaming ervaring dan iemand met een hoge ping hebben. Met een meer vloeiende ervaring, zal je niet vertragingen lijden en de gameplay zal soepel en zonder onderbrekingen zijn. Een hoge ping zal resulteren in schokkerig gameplay voor jezelf en het kan zelfs leiden tot de game server te blijven bij. Dit is de reden waarom gamers met een hoge ping niveaus doorgaans worden afgetrapt game servers.

controle

Om uw ping niveau in online games te controleren, controleert u de lijst van spelers in de kamer. Op veel games, zal ping van de speler naast de naam van de speler worden gemarkeerd. Uw ping niet stagneert blijven; het zal schommelen tijdens het spel. Als u merkt dat uw ping hoog is, laat de speelzaal om te voorkomen dat problemen voor andere gamers. Probeer een server waarin de gemiddelde ping hoog is, of de computer opnieuw op om te proberen om te spelen tegen een lagere ping.