Hoe te verwijderen van de Space Bar Vanuit een MacBook

Hoe te verwijderen van de Space Bar Vanuit een MacBook


Op een standaard desktop toetsenbord van de computer, de sleutels pop aan en uit door simpelweg te trekken met je vingers. Laptop toetsen zijn een ander verhaal. Notebook toetsen zijn dunner en meer delicate, wat ruimte spaart in de laptop, maar blijkt problematisch wanneer je nodig hebt om een ​​beschadigde belangrijke vervangen. Wilt u op de spatiebalk sleutel van een MacBook laptop te verwijderen, moet u zorgvuldig maak de afzonderlijke plastic sleutel. De spatiebalk bevat drie kleine metalen clips, elk ontgrendeld door het aanbrengen van inwendige druk.

instructies

1 Schuif een dun boter mes onder de rechterzijde van de spatiebalk. Hoe dunner het mes, hoe beter, want de ruimte is krap tussen de sleutel en de basis.

2 Druk het mes naar voren. De vergrendelingen worden losgemaakt door druk uit te oefenen binnen en omhoog te trekken.

3 Schudden het mes en voorzichtig omhoog te trekken. Forceer de toets omhoog. Als de spatiebalk lijkt niet helemaal los te maken, kan je mes niet de klink te vangen; herpositioneren het mes lichtjes en duw weer. Het raken van de juiste plek op de spatiebalk duurt enige trial and error. Verwacht niet dat de hele ruimte bar om uit te tillen met slechts één grendel losgemaakt; van de MacBook spatiebalk bevat drie grendels.

4 Herhaal aan de onderkant in het midden en de linkerkant van de spatiebalk te drukken. Met alle drie de vergrendelingen losgemaakt, moet de spatiebalk rechts af tillen zonder enige weerstand.

Hints

  • Om een ​​spatie balk weer aan te brengen, gewoon plaatst u de spatiebalk over de lege ruimte toetsenbord, het uitlijnen van elk van de drie grendels. Druk naar beneden op de spatiebalk om het te vergrendelen.
  • Knoeien met het toetsenbord kan bepaalde fabrikant of uitgebreide garanties ongeldig maken. Controleer uw garantie-informatie voordat u de spatiebalk sleutel te verwijderen.