Hoe maak je een Pay Access website maken

Hoe maak je een Pay Access website maken


Betaal websites vereisen bezoekers te betalen voor het zien van alle of een deel van de inhoud. Om een ​​toegang pay website te maken, zul je nodig hebt om content te creëren, de inhoud van een toegangscontrole systeem te beschermen en testen van de verwerking van betalingen. Betaal websites kan worden gebruikt voor de inhoud, zoals documenten, video en audio.

instructies

1 Bepaal hoe u maken en beheren van inhoud van uw website. Hand-codering betreft het samenstellen van de HTML-code voor uw webpagina's in een teksteditor (zoals Kladblok). Content management systemen, zoals WordPress, zorgen voor een grafische interface voor het creëren en publiceren van pagina's.

2 Voeg pay access control functies. Configuratie van uw website hosting service om hen te voorzien. Voor een met de hand gecodeerde site, moet u betalen access control software te installeren. Met een content management systeem website, moet u een toegang pay module te installeren. Bijvoorbeeld, je Verlanglijstje Lid is een pay toegang add-on module (of plug-in), die een WordPress site verandert in een toegang betalen (of het lidmaatschap) website.

3 Produceer inhoud. Maak uw documenten, video of audio voor uw site. Boeiende inhoud zal bezoekers aan te trekken en hen aanmoedigen om te betalen voor de toegang tot uw website. Formatteren uw inhoud met behulp van standaard formaten om de gebruiker frustratie te verminderen. Een voorbeeld van uw inhoud om ervoor te zorgen het is zichtbaar en de gewenste uitstraling.

4 Maak pagina's om uw inhoud te houden. Je zult een webpagina om uw inhoud te houden nodig. Voor een met de hand gecodeerde site, maakt u een nieuwe pagina-bestand en bewerken met behulp van een teksteditor. Voor een content management systeem website, voegt een nieuwe pagina en plaats uw content op de nieuw aangemaakte pagina. Inhoud toevoegen aan pagina's is snel en eenvoudig met content management systemen, zoals WordPress. Deze systemen hebben controles die u toelaten om te selecteren en upload uw content met het hebben om HTML-code handmatig toevoegen aan de webpagina.

5 Bescherm uw webpagina's. Eens gemaakt, zal uw webpagina's moeten worden beschermd tegen de vrije toegang. Voeg de juiste code aan elke pagina, zodat uw loon toegangscontrolesysteem deze pagina's als enige toegang pay herkent.

6 Upload uw content pagina's aan uw website hosting service. Voor een met de hand gecodeerde site die u nodig hebt om je pagina bestanden naar uw website hosting service met behulp van FTP. Met een content management systeem, het uploaden proces is meestal automatisch de pagina's worden opgeslagen in het content management systeem-database als ze worden gemaakt en bewerkt.

7 Controleer of de toegang pay controles werken. Bezoek je loon toegang website als een nieuwe gebruiker zou doen en test de toegang pay functies. Poging om toegang te krijgen tot uw inhoud zonder te betalen. Ga dan verder door het betaalproces en zorg ervoor dat u geld kunt verzamelen van bezoekers en dat de toegang tot pay content toegankelijk is als je eenmaal hebt betaald.

Hints

  • Trekken betalende bezoekers door het geven van een gratis sample van je eigen content.
  • Bereik een breder publiek door het verstrekken van uw content in meerdere formaten.