Hoe te installeren de spellingcontrole in Outlook Express 6

Hoe te installeren de spellingcontrole in Outlook Express 6


Tijdens het gebruik van Outlook Express 6, kunt u het menu "Extra" hebben onderzocht en zag een optie 'Spelling'. Echter, wordt de optie grijs weergegeven en niet worden geselecteerd. Dit komt omdat Outlook Express is gebaseerd op Microsoft Office om de spellingcontrole uit te voeren. Als u niet beschikt over Office is geĆÆnstalleerd, zal de spellingcontrole werkt niet in Outlook Express. Het is echter mogelijk om de spellingcontrole functionaliteit toe te voegen door middel van het gebruik van een toepassing van derden in plaats van de aankoop van Microsoft Office. Installeer tinySpell, een freeware programma, om spellingcontrole toe te voegen aan Outlook Express 6.

instructies

1 Blader naar de tinySpell website via de link in de bronnen hieronder. Kijk voor de "Totally Free" link naar het hulpprogramma te downloaden. Een commerciƫle versie van tinySpell bestaat ook, kost $ 10 met ingang van december 2009.

2 Installeer en start tinySpell. Een icoon "TS" verschijnt in het systeemvak.

3 Lanceer Outlook Express.

4 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "TS" en klik op "Applications."

5 Klik op de radio knop "Ingeschakeld" en klik op de knop 'Toevoegen'.

6 Klik op het drop-down menu en selecteer "msimn.exe." Klik op "OK" twee keer.

7 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "TS" en klik op "Enable tinySpell."

8 Begin met het typen van een nieuw bericht in Outlook Express. Rode letters verschijnen boven elk woord dat tinySpell detecteert verkeerd is gespeld.