Hoe kan ik Windows Defender XP installeren

Windows Defender wordt geleverd met Windows Vista als belangrijkste hub veiligheid van het besturingssysteem voor de bestrijding van spyware. Een XP-compatibele versie wordt ook ondersteund, en kan gratis worden gedownload door iedereen die het runnen van een legitiem exemplaar van Windows XP.

instructies

1 Open uw webbrowser en ga naar de Windows Defender download pagina (zie bronnen).

2 Druk op de grote knop "verder" te laten Microsoft controleren om te zien of u een echte (dat wil zeggen, niet illegaal gekopieerde) die zijn exemplaar van Windows XP.

3 Klik op "Download Plugin" naar Microsoft's validatie plug-in te downloaden. Nadat het is gedownload, open het, en klik op "Run" als u een beveiligingswaarschuwing krijgen. Klik op "Next" totdat er een venster verschijnt vertel je de installatie is voltooid.

4 Ga terug naar de webpagina waar u de plug-in downloaden. Scroll naar beneden en klik op de knop 'Doorgaan' in de buurt van de onderkant van de pagina.

5 Klik op de "Download" knop op de pagina die verschijnt. Windows Defender zal worden gedownload naar uw computer.

6 Dubbelklik op Windows Defender om het te openen (en opnieuw op "Run" als u een beveiligingswaarschuwing krijgen). Een installatiewizard zal verschijnen; Volg de installatie-instructies in de wizard en gebruik maken van alle van de aanbevolen instellingen.

7 Klik op "Finish" wanneer de installatie is voltooid om Windows Defender om te beginnen met het scannen van uw computer op schadelijke software.