Hoe kan ik Zoho Forms in WordPress Embedden

Hoe kan ik Zoho Forms in WordPress Embedden


Zoho Creator is een database applicatie die deel uitmaakt van de Zoho suite van web-based software de productiviteit. Met behulp van Zoho Creator, kunt u complexe Web formulieren te creëren voor vrijwel elk doel. Alle gegevens worden opgeslagen op de Zoho Creator database, zodat u gemakkelijk kunt bekijken, ontleden en de informatie die u ontvangt analyseren. Formulieren kunnen gemakkelijk worden ingebed op een website, met inbegrip van uw WordPress blog, in slechts een paar stappen.

instructies

1 Navigeer naar zoho.com en aanmelden bij uw account.

2 Beweeg uw muis over "Business Apps" en klik op "Schepper."

3 Klik op "Ga verder met uw online database te creëren."

4 Typ een naam voor uw vorm in de "Application Name" tekstvak en selecteer een vorm sjabloon en klik op 'Nu maken. "

5 Configureer het formulier op basis van uw behoeften. Zoho Creator is een krachtige vorm editor met tal van opties dus zorg ervoor dat alle mogelijkheden te verkennen. Alle wijzigingen die u in het formulier wordt automatisch opgeslagen.

6 Klik op 'Toegang tot deze toepassing "wanneer u klaar bent met het configureren van de vorm van een live-versie van het formulier te bekijken.

7 Klik op 'Meer acties' en selecteer 'insluiten in uw website. "

8 Klik op "aanpassen Form Properties & Look and Feel 'uit te geven hoe het ingesloten formulier wordt weergegeven. Eenmaal klaar, kopieer de "iFrame Fragment" HTML-code in en klik op 'Sluiten'.

9 Navigeer naar uw WordPress blog en aanmelden bij uw account.

10 Klik op "Add New" in het hoofdstuk "Plugins".

11 Typ "insluiten IFrame" in het zoekvak en klik op 'Zoeken Plugins "knop.

12 Klik op "Install" in het "insluiten IFrame" rij en klik op 'Activeren'. Dit zal u toelaten om Zoho formulieren insluiten op uw WordPress blog.

13 Klik op "Nieuw" in de "Berichten" of hoofdstuk "Pagina's", afhankelijk van waar u wilt dat de vorm om te verschijnen.

14 Plak de "iFrame Fragment" HTML-code in het lichaam van de binnenkomst en het componeren elke omringende tekst u zou graag op de post of pagina op te nemen, en klik op 'Publiceren'.

Hints

  • Zoho Formulieren gebruiken IFrames, of interactieve frames, om het formulier op uw website weer te geven. Terwijl self-hosted WordPress blogs IFrames kan ondersteunen bij het installeren van een plugin, WordPress.com blogs zijn niet in staat de weergave iframe-elementen om veiligheidsredenen. Plakken van de Zoho Form embed code op uw blog zal een link naar de vorm, maar niet het formulier zelf weer te geven.