Hoe te beginnen een Retail Website

Het starten van een retail website kan een rendabele manier om geld te verdienen, of u van plan bent om de website als een full-time baan of in je vrije tijd om een ​​beetje geld te verdienen aan de kant draaien. Hoewel het creëren van een succesvolle retail website kost veel tijd en energie, het vereist minder startkapitaal dan een brick-and-mortar winkel, die geld nodig te huur, leveringen en een grotere voorraad van producten.

instructies

1 Weet dat je nog steeds de wetten van de locatie die u op basis van in te volgen, zelfs als u online actief zijn. Je kunt alleen een licentie van de Amerikaanse federale overheid nodig als u de verkoop van items zoals wapens, alcohol, tabak of vlees, maar je moet controleren wat licenties lokaal nodig zijn. U vindt er ook een federale belasting indentificatie nummer, een staat fiscaal nummer in sommige staten nodig hebben, vergunning van een verkoper als je wilt goederen groothandel kopen zonder belasting te betalen en een huis bezetting vergunning als u werkt uit uw huis.

2 Een domeinnaam registreren door middel van een site als Register.com of GoDaddy.com. Voor slechts een paar dollar per jaar, zult u een website-adres dat u gemakkelijk kunt richten potentiële klanten en een professionele e-mail adres om mee te gaan met het hebben. Na uw eigen website-adres zal nuttig, zelfs als je het naar voren bezoekers naar de website gehost door een grotere merchandising groep.

3 Bouw uw website. U kunt ervoor kiezen om uw website te bouwen zelf, als je over de nodige kennis en vaardigheden of de bereidheid om te leren, maar je kunt ook kiezen voor het huren van een webdesigner of bedrijf om een ​​website te bouwen voor u. Als u de lancering van een groot genoeg website, zou je kunnen overwegen zelfs het binnenhalen van iemand om full-time te werken aan de technische kant van de zaak. Als u geïnteresseerd bent in iets eenvoudiger zijn, zou u uw bedrijf te starten, althans op het eerste, door middel van een site als Ebay en Amazon, waar de verkopers hun eigen winkels kan starten en boren in een grote basis van de kopers.

4 Voeg betalingsmogelijkheden. Als u niet te verkopen door middel van een groter bedrijf, moet u uw eigen manieren om geld in te zamelen regelen. Hoewel u een klein deel van uw winst zal verliezen, zullen veel gebruikers meer kans om goederen uit uw website te kopen als zij betalen door middel van een bekende service van derden, zoals Paypal of Google Checkout plaats bieden hun credit card informatie rechtstreeks aan jou. U kunt ook accepteren betaling via e-mail.

5 Markt. Voeg uw website aan zoekmachines en directories, e-mails versturen naar je vrienden en persberichten aan nieuwsorganisaties en de aankoop van advertentieruimte op andere websites. Het ontwerpen van uw website voor zoekmachine optimalisatie zal ook belangrijk voor het brengen van bezoekers naar uw site.

Hints

  • Als u graag een eenvoudiger manier om een ​​website om retail goederen te verkopen beginnen, overweeg dan sites zoals Lulu.com en Cafepress.com, welke boeken, kleding en andere goederen, ontworpen door verkopers af te drukken, op de vraag wanneer kopers kopen ze. Ze nemen een aanzienlijke verlaging van de winst, maar laat verkopers bepalen zelf de prijs te bepalen hoeveel ze zullen verdienen.