Hoe de Screensaver instellen op een HP pc

Hoe de Screensaver instellen op een HP pc


Het instellen van een computer screensaver is een geweldige manier om je laptop of desktop personaliseren. PC-gebruikers kunnen kiezen uit een verscheidenheid van vooraf geïnstalleerde Windows-screensavers of een aangepaste screensaver met persoonlijke foto's. Of u nu een Hewlett-Packard, Toshiba en Dell-computer, zal Windows 7-gebruikers dezelfde instructies voor het instellen, wijzigen of het creëren van een schermbeveiliging volgen.

instructies

1 Ga naar "Start" en klik op 'Configuratiescherm'. Typ de uitdrukking "schermbeveiliging" in het zoekvak. Je hebt ook de mogelijkheid om je op je bureaublad personalisatie opties door met de rechtermuisknop te klikken op uw bureaublad scherm en "Personaliseer" te selecteren in het contextmenu.

2 Op de "Screen Saver" verbinding, die is gelegen aan de onderkant van de pagina. Het menu "Screen Saver Settings" verschijnt op uw scherm.

3 Klik op de "Screen Saver" drop-down menu en selecteer een van de beschikbare opties. Wilt u een screensaver met persoonlijke foto's te maken, selecteert u de "Foto's" optie in het drop-down menu. Klik vervolgens op de knop 'Instellingen', zoekt u uw digitale foto's en klik op "Open."

4 Klik op de "Preview" knop om je nieuwe screensaver te bekijken. U kunt op een willekeurige toets op het toetsenbord van de computer om de preview te sluiten.

5 Klik op de knop "Apply" om uw nieuwe screensaver te slaan.

6 Pas de timing van uw schermbeveiliging. U kunt klikken op het kleine pijltje knoppen (onder het "Screen saver" drop-down menu) te verhogen of de tijd dat u wilt dat uw screensaver te beginnen dalen. Klik op "Apply" om de nieuwe instellingen op te slaan.

7 Klik op "OK" om af te sluiten.