Hoe maak je een Facebook applicatie uploaden

Hoe maak je een Facebook applicatie uploaden


Uw Facebook-pagina is de plaats waar andere Facebook-gebruikers kunnen communiceren met je mee. Ze kunnen berichten achterlaten, bekijk uw foto's en lees uw informatie. U kunt ook Facebook-toepassingen naar de pagina die de communicatie die je al hebt kunnen uitbreiden met je Facebook-vrienden en het verbeteren van uw Facebook-ervaring te uploaden. Spelletjes, kalenders, horoscopen en winkels toepassingen zijn slechts enkele van de vele toepassingen die beschikbaar zijn voor het uploaden naar uw Facebook-pagina.

instructies

1 Start een webbrowser, en ga dan de Facebook Applications Directory webpagina.

2 Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de juiste velden in de rechterbovenhoek van de pagina en klik op 'Inloggen'.

3 Geef de naam van de toepassing die u wilt uploaden naar uw Facebook-pagina in de zoekbalk aan de linkerkant van de pagina en druk op de "Enter". Een lijst met toepassingen wordt weergegeven op de pagina Zoekresultaten. U kunt ook zoeken door alle beschikbare applicaties door te klikken op een tab "Category" aan de linkerkant van de pagina en het navigeren door de weergegeven toepassingen.

4 Klik op een toepassing die u wilt uploaden en klik op de "Go to App" knop op Facebook pagina van de toepassing.

5 Klik op de knop "Allow" op de "aanvraag voor toestemming" pagina om de applicatie te uploaden naar uw Facebook-pagina.