Hoe Set Up JumpStart

Hoe Set Up JumpStart


JumpStart werd gemaakt door Solaris het versnellen van de tijd die nodig is voor de systemen worden geïnstalleerd, volgens Alex Noordegraaf, een computer expert, die over het onderwerp heeft geschreven. JumpStart installeert automatisch het besturingssysteem en configureert de beveiligingssystemen. Het opzetten van JumpStart via een computernetwerk. JumpStart Client zal dan 'spreken' met het netwerk, vraagt ​​om de informatie die zij nodig heeft om de configuratie te starten. De lokale server antwoordt vervolgens naar de klant nadat het dit verzoek ontvangt. Zo behulpzaam als deze software is dat je - de mens - moet het te installeren.

instructies

1 Plaats uw Solaris Jumpstart cd-rom. Zorg voor het script die nodig zijn om het programma te installeren op uw computer. De AdminsChoice website adviseert met de opdracht:. # Cd / cdrom0 / zo / Solaris_2.7 / Tools / Setup_Install_Server / export / installeren.

2 Plaats de tweede cd in het cd-station. In plaats van "Setup installeren server," type in het bevel "Zet op de server te installeren."

3 Besteed aandacht aan de output script u ontvangt. Als aan het einde, het bericht dat de server installatie is voltooid ontvangt u, ga dan naar de volgende stap. Zo niet, raadpleeg dan de Tips sectie voor advies het oplossen van problemen.

4 Het vaststellen van uw systeem voor de identificatie en configuratie directories. De Pimpworks website suggereert u een subdirectory van uw JumpStart directory te maken.

5 Het opzetten van de klanten die u wilt toegang tot JumpStart mogelijk te maken. Volgens de Search Enterprise Desk Top, een klant is het "verzoekende programma of gebruiker in een client-server relatie." Voor JumpStart, het commando is ok> boot net te installeren. Dit stelt u in staat om te beginnen met het toevoegen van klanten om uw JumpStart-systeem.

Hints

  • Als u een foutmelding waarin staat er een onbekende klant in uw systeem te ontvangen, moet je terug naar de "Add_install_client stage" van uw installatie te gaan, naar keuze de website van de Admin's. Controleer uw gastheer invoer.
  • Als het bericht "File gewoon geladen lijkt niet uitvoerbaar te zijn" verschijnt, controleert u uw hele Solaris opstarten. Een "ongepaste media" boodschap moet leiden tot uw controle dat u de juiste CD-ROM's voor de werking van JumpStart software.