Hoe kan ik aanmelden bij HP Virtual Connect Manager

Hoe kan ik aanmelden bij HP Virtual Connect Manager


HP Virtual Connect Manager kunt u al uw HP-producten met elkaar te verbinden in één programma. U kunt de details van uw computer, printer en andere HP-programma's op een plaats. De Connect Manager zorgt er ook voor dat uw systemen met elkaar praten, dus je kunt al uw stukken van hardware en software samen te gebruiken in harmonie. Loggen op uw HP Virtual Connect Manager is zeer eenvoudig. Virtual Connect is een programma dat je kunt kopen van HP om uw producten met elkaar te verbinden.

instructies

1 Koop de Virtual Connect-programma van de website van HP, of kopen op een schijf bij een software-winkel of een computer op te slaan. Plaats de schijf in uw schijf, of klik op de "download" koppeling als je eenmaal online heeft gekocht (zie referenties). Dubbelklik op het icoon ofwel na het downloaden of op uw schijf menu om de automatische installatie te beginnen. Klik op "Ja" of "OK" op de installatie-schermen om het proces te voltooien. Het pictogram verschijnt in de lijst met programma's zodra de installatie is voltooid.

2 Klik op het pictogram van uw HP Virtual Connect-software. Als dit nog niet is geïnstalleerd, wordt de automatische installatie programma begint, en je kunt door de schermen klikken om het op te zetten. In setup, wordt u gevraagd om een ​​gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen.

3 Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in het vak Connect Manager die komt wanneer u op het pictogram en het programma is al volledig geïnstalleerd.

4 Klik op "login" op het login scherm om het proces te voltooien.