Hoe te installeren en verwijderen Programma's

Hoe te installeren en verwijderen Programma's


Het is tijdrovend uitzoeken hoe te installeren of verwijderen van een programma op uw computer als u niet het proces te leren kennen. Het Windows-besturingssysteem vereist verschillende stappen te installeren en verwijderen van een programma dan het Mac-besturingssysteem. De meeste Windows-applicaties werken met behulp van bestanden die zijn opgeslagen op verschillende locaties in de harde schijf van een computer. De meeste geïnstalleerde Mac-programma's te bedienen met behulp van alleen bestanden die zijn opgeslagen in de map.

instructies

Installeren en verwijderen van een programma in Windows

1 Plaats de programma-cd of dvd in het schijfstation van uw computer om de installatiewizard te starten. Volg de specifieke instructies van de wizard voor uw programma. Als de wizard niet automatisch start, druk op de "Windows-toets" en "E" om Windows Verkenner te starten. Ga naar uw cd-station en dubbelklik erop om de inhoud van de schijf bekijken. Dubbelklik op "Setup.exe" of "Install.exe."

2 Klik op de Windows "Start" knop en klik vervolgens op "Configuratiescherm" om een ​​programma te installeren vanaf een computernetwerk. Klik op "Programma's" en vervolgens op "Get Programma's" om beschikbare programma's uit de lijst te bekijken. "Klik op" Install "om het programma te installeren.

3 Sla het installatiebestand naar een map op uw computer om een ​​programma te installeren vanaf het internet. Dubbelklik op het bestand en volg de instructies op uw computerscherm.

4 Klik op de Windows "Start" knop en klik vervolgens op 'Configuratiescherm'. Klik op "Programma's" en vervolgens op "Programma's en onderdelen." Selecteer het programma dat u wilt verwijderen en klik op "Verwijderen."

Installeren en verwijderen van programma in OS X

5 Plaats de cd of dvd in het schijfstation van uw computer. De software-installatie wordt automatisch geopend. Als het niet te openen, gaat u naar het pictogram van de schijf op uw bureaublad en in op zoek naar een bestand met het woord "installatie" in de titel. Dubbelklik op het bestand om het installatieprogramma en volg de installatie-instructies te openen.

6 Sla de (.dmg) bestand disk image op uw computer om een ​​programma te installeren vanaf het internet. Als het installatievenster niet automatisch verschijnt, dan moet u het programma handmatig te installeren. Om handmatig installeren, sleept u het aanvraagdossier de schijfkopie naar de map 'Programma's' op je Mac.

7 Klik op de toepassing die u wilt in de "Application" map te verwijderen van uw computer. Sleep het bestand naar de "Trash" map en laat gaan. De applicatie is verwijderd.