Over het bouwen van een fotografie website

Wanneer willen uitbreiden van uw foto verder dan alleen het delen van foto's in een familie-album of een harde kopie van uw portefeuille, kan een online site van de juiste weg te gaan. Het leren van een paar eenvoudige tips en hints zal je up and running op het internet in een mum van tijd.

voordelen

Als je een professional, de mogelijkheid om uw portefeuille weer online kunt u potentiële klanten te laten zien uw vaardigheid. Als het nemen van foto's is gewoon een hobby is, is het nog steeds leuk om te kunnen om uw foto's met familie en vrienden te delen online.

misvattingen

Je bent misschien geneigd om een ​​uitgebreide website met veel afbeeldingen te creëren, maar denk aan hoe een galerie je werk zou geven. Bij het maken van uw online aanwezigheid, moet uw foto's zijn wat opvalt, niet de site zelf.

Features - Business Website

Bij het leren over het bouwen van een fotografie-website voor een bedrijf, is het belangrijk dat u een cv of CV-pagina die alle belangrijke gebeurtenissen die u hebt gemaakt lijsten, onderscheidingen die je hebt ontvangen en publicaties die uw werk is te zien in, evenals uw contactgegevens .

Kenmerken - Hobby Website

Als u foto's voor uw eigen genoegen nemen wilt u misschien denken over het maken van aparte pagina's voor verschillende onderwerpen en zoals wandelingen door de natuur, portretten of vakantie shots. Als u graag op een dag zet uw hobby in het bedrijfsleven, zou het geen kwaad om ook een pagina met uw contactgegevens weergeeft ook.

Gallery Setup - Business Website

Als het gaat om uw galerie van foto's, ze scheiden door niche (zoals u als een manier, staand of huwelijksfotograaf) of u kunt catalogus uw werk op datum of favorieten.