Hoe te verwijderen Windows Search in het systeemvak

Hoe te verwijderen Windows Search in het systeemvak


Windows Search kunt u direct zoeken naar bestanden die zijn opgeslagen op uw computer. Het verwijderen van Windows Search in de taakbalk van uw computer kan worden gedaan met een paar eenvoudige stappen.

instructies

1 Rechtermuisknop op een lege ruimte op de Windows-taakbalk. Dit brengt de taakbalk menu-opties.

2 Klik op "Werkbalken" in het menu dat verschijnt. Deze actie zal een lijst met beschikbare werkbalken. Degenen gemarkeerd met een cheque momenteel op de Windows-taakbalk.

3 Klik op de "Windows Search" item uit de lijst die wordt weergegeven. Oorspronkelijk, krijgt u een vinkje bij deze werkbalk te zien. Klikken op de "Windows Search" toolbar zal de cheque te verwijderen en de werkbalk te verwijderen van uw taakbalk.

Hints

  • Windows Search zal verschijnen als de 'MSN Search Toolbar "onder" Add or Remove Programs "als u de ge├»nstalleerde" MSN Search Toolbar met WDS. "
  • U kunt het programma handmatig te verwijderen als Noch "Windows Desktop Search" of "MSN Search Toolbar" onder "Software" wordt weergegeven door het uitvoeren van "spuninst.exe" gelegen in de map Windows Desktop Search. De naam en de locatie van deze map varieert afhankelijk van de versie van Windows Search momenteel ge├»nstalleerd. Als onzeker van de directory locatie, zoek in de hele harde schijf voor de "spuninst.exe" bestand met behulp van het zoekveld in Windows Verkenner.