Hoe te besparen Flash Player Files

Flash Player-bestanden zijn videobestanden vinden op sites als Hulu, YouTube en Metacafe. Dit zijn de video's die u kijken op het internet zonder iets te downloaden naar uw harde schijf. Wilt u een Flash Player-bestand op de harde schijf van uw computer daadwerkelijk op te slaan om naar te kijken in tijden wanneer er geen internetverbinding aanwezig is, kunt u een aantal programma's die u zal toestaan ​​om dit te doen gebruiken.

instructies

1 Gebruik SaveFlash. (Zie referenties.) SaveFlash is een computerprogramma dat je nodig hebt om te downloaden en te installeren. Het kost een eenmalig bedrag van $ 19,99. Eenmaal geïnstalleerd, open uw webbrowser en ga naar de pagina met de Flash Player-bestand dat u wilt opslaan heeft. Klik op de "SaveFlash" werkbalk en kies "opslaan Selected" om op te slaan van de Flash Player-bestand op uw computer.

2 Gebruik KeepVid. (Zie referenties.) KeepVid is een gratis web tool die u toelaat om Flash Player bestanden op te slaan van sites als YouTube of Metacafe. Navigeer naar de website die de Flash Player-bestand dat u wilt opslaan en vervolgens de URL van die video kopiëren in de adresbalk van de KeepVid website bevat. U zult dan in staat zijn om te downloaden en op te slaan van de Flash Player-bestand op uw harde schijf.

3 Gebruik VideoDownloader. (Zie referenties.) VideoDownloader is een andere website die u toelaat om Flash Player video bestanden naar uw computer rechtstreeks te redden van uw webbrowser. Kopieer de URL van de pagina die de Flash-video-bestand dat u wilt opslaan in de adresbalk op VideoDownloader bevat. Kies de site die u de video te redden van het gebruik van de drop-down menu en klik op "Download" om op te slaan van de Flash Player-bestand op uw computer.