Kan ik een CD op een DVD-RW?

Kan ik een CD op een DVD-RW?


DVD-RW-drives zijn niet gebouwd om alleen dvd's afspelen of branden van dvd-schijven; ze kunnen ook spelen en cd's branden. Er zijn verschillende manieren waarop u kunt CD's ingevoegd in een DVD-RW drive te spelen, of ze nu dataschijven of audio-discs. Uiteindelijk, DVD-RW-drives behandelen cd's die hetzelfde zijn als elk type CD-drive behandelt cd's.

Dubbelklik

Klik op het pictogram "Start" en klik op 'Computer' in het menu Start. Het venster Deze computer verschijnt op het scherm. Dubbelklik op het DVD-RW drive onder Apparaten met verwisselbare opslag. De cd wordt geopend in het standaard programma dat is opgezet om dat type schijf, of het nu audio of gegevens.

Klik met de rechtermuisknop

Klik op het pictogram "Start" en klik op 'Computer' in het menu Start. Het venster Deze computer verschijnt op het scherm. Klik rechts op de DVD-RW drive onder Apparaten met verwisselbare opslag. Er verschijnt een dialoogvenster aan de rechterkant van de muisaanwijzer. Klik op "Open" om de CD te openen in het standaardprogramma, of klik op "Openen met" om het programma dat u wilt gebruiken om de schijf te openen.

audio-cd's

Open de audio-programma dat u wilt gebruiken om de audio-CD in de DVD-RW station te openen. Klik op "Open" of een andere soortgelijke knop waarmee u naar het bestand of het station dat u wilt openen. Selecteer de schijf in de DVD-RW drive en klik op 'Openen'. De inhoud van de schijf wordt geopend in een afspeellijst in de mediaspeler van uw keuze.

Automatisch afspelen

Klik op het pictogram "Start" en vervolgens op "Default Programs" aan de rechterkant van het menu Start. Klik op "Automatisch afspelen wijzigen instellingen." Klik op het pijltje aan de rechterkant van audio-cd, selecteer vervolgens de audio-programma dat u wilt automatisch geopend audio-CD's opgenomen in de optische stations van uw computer. Klik op het pijltje rechts van "Enhanced audio-cd's 'en selecteer de audio-programma dat u automatisch wilt openen verbeterde audio-cd's opgenomen in de optische stations van uw computer. Of klik op de drop-down pijlen aan de rechterkant van 'Pictures', 'Video Files "," Audio "," Video CD "of" Super Video CD "om de programma's die u wilt gebruiken om deze soorten discs openen selecteren .