Hoe te downloaden van het internet

Hoe te downloaden van het internet


Het internet heeft de manier waarop informatie wordt gedeeld revolutie en uitgewisseld. Overwegende dat de inhoud zoals zakelijke correspondentie en nieuw computerprogramma's gebruikt te hebben via het postkantoor worden verzonden te krijgen van de ene plaats naar de andere, de inhoud kan nu worden gedownload online in een kwestie van seconden. U kunt de inhoud van het internet snel en gemakkelijk te downloaden.

instructies

1 Bezoek de website die de inhoud die u wilt downloaden door het intikken van de URL in de adresbalk lijn aan de bovenkant van uw web-browser heeft. Als u niet zeker weet welke website je nodig hebt, toegang krijgen tot een zoekmachine zoals Google of Yahoo en type in wat u zoekt naar een site die het heeft te vinden.

2 Zoek de link op de site die de inhoud die u wilt heeft, of het nu een programma, document, video of lied.

3 Klik met de rechtermuisknop op de link met je muis. Er verschijnt een menu naast de link. Kies de optie "Koppeling opslaan als" naar een venster waarin u de locatie waar u het bestand op uw computer te downloaden kunt selecteren, zodat u gemakkelijk kunt vinden geopend. Dit werkt meestal voor foto's ook online.

4 Klik op "Save" en uw computer zal de inhoud van de link te downloaden.

Hints

  • Bepaalde inhoud kan worden gedownload door simpelweg te klikken op de link met de linker muisknop om het downloaden te triggeren. De rechter knop is nog steeds handig voor het kiezen van de download bestemming.
  • Alleen de inhoud van aanbieders die u vertrouwt downloaden. Het is gemakkelijk om een ​​virus per ongeluk downloaden naar uw computer die uw systeem kunnen beschadigen. Voer een virusscan op elke gedownloade content voordat u deze opent om te verzekeren dat geen malware bevatten.