Hoe te creëren en bewerken Pictures

Het creëren, bewerken en aanpassen van foto's is niet langer een taak exclusief voor de deskundigen in het veld. Met behulp van eenvoudige beeldbewerking toepassingen kunt u een verscheidenheid aan persoonlijke foto's uit een enkele originele foto te maken en eventuele fouten te bewerken om het gewenste resultaat te bereiken. Sommige van de opties omvatten beeldbewerkingsprogramma nutsbedrijven al ingebouwd om de meeste Windows-besturingssystemen, evenals gratis webpagina's die speciaal voor deze taken. Afhankelijk van de webpagina die u gebruikt, kunt u gevraagd worden om een ​​account waar u gemakkelijk foto's kunt uploaden en beginnen met het aanpassen en het toevoegen van effecten aan uw foto's te maken.

instructies

MS Paint

1 Klik rechts op de foto die u wilt bewerken. Een pop-up menu opent. Kies "Openen met" en selecteer "Paint" uit de lijst met opties. Een Verf venster opent.

2 Klik op het menu "Edit" en kies "Plakken Van 'als u een extra afbeelding superponeren op het origineel.

3 Selecteer het Erase gereedschap uit het linkervenster als u een deel van het beeld te wissen. De muiscursor verandert van een pijl naar een gum. Klik en sleep de cursor over het gebied dat u wilt wissen.

4 Selecteer de Airbrush gereedschap uit het linkerpaneel als u dit effect aan een deel van de afbeelding toe te voegen. Kies de kleur die u wilt gebruiken uit de bodemsectie en beginnen met schilderen over het gewenste gebied.

5 Klik op het menu "Bestand" en kies "Save", of druk op "Ctrl" en "S" om uw werk op te slaan. Voer een naam van de foto wordt bewerkt.

6 Klik op "Nieuw" om een ​​beeld te creëren vanuit het niets. Selecteer een van de tekening gereedschappen uit het linkervenster om je foto te maken. Klik op een van de vormgereedschappen (rechthoek, ellips, veelhoek) en maak de gewenste vorm door te klikken en te slepen naar de gewenste grootte.

7 Selecteer het Penseel of Potlood hulpmiddel om het even wat op het doek te tekenen. Sla uw werk op door te drukken op "Ctrl" en "S."

Op het internet

8 Start een webbrowser en navigeer naar een beeld creatie site van uw voorkeur (zie bronnen voor opties). Zo gaat u naar de websites Blingee of BeFunky.

Afhankelijk van de website die u gebruikt, kunt u worden verplicht om te melden om vrij te zijn in staat om uw bewerkte en creëerde foto's op te halen.

9 Klik op de "Maak een Blingee Now!" knop. Klik op de "Choose File" knop en selecteer de afbeelding die u wilt bewerken of gebruiken om een ​​foto te maken.

10 Klik op de "Maak een Blingee" knop en zorgen voor het uploaden te worden geüpload. A "Processing Image" waarschuwing weergegeven.

11 Klik op de "Doorgaan naar de Next Step" koppeling wanneer het toont. Selecteer een van de instrumenten van het linkervenster. Klik bijvoorbeeld op "Fill Area / Achtergrond."

12 Kies een kleur, textuur of functie in het menu "Stamps" aan de onderkant van de pagina. Blader door de opties door types selecteren in het linker Stamps. Deze omvatten "De meeste Dynamic", "Ink", "Letter Set" en nog veel meer.

13 Gebruiker de cursor naar bewerken of de geselecteerde functie op uw geüploade afbeelding. Klik op de "Undo" knop wanneer u maar wilt een aanvulling op uw foto te verwijderen.

14 Klik op de knop 'Opslaan' als u klaar bent. Klik op de "Doorgaan naar de Next Step" koppeling zodra het verschijnt en klik op "Save" weer. Uw nieuwe afbeelding wordt nu opgeslagen onder uw account.