Hoe kan ik een SSL Certificaat Type Bepaal

Hoe kan ik een SSL Certificaat Type Bepaal


Er zijn twee soorten SSL coderingsmethode gebruikt voor online surfen: MD5 en SHA-1. MD5 encryptie is vervangen SHA-1 als een populaire manier om gegevens te beschermen. Om deze reden, moeten gebruikers die toegang krijgen tot een website te controleren om ervoor te zorgen dat de juiste SSL-encryptie-regeling wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat hun informatie goed wordt gecodeerd en beschermd. U kunt de SSL-encryptie met behulp van Internet Explorer of Firefox te controleren.

instructies

1 Open uw webbrowser. Als u zowel Internet Explorer en Firefox, kunt u een van beide gebruiken om het SSL-encryptie soort detecteren.

2 Dubbelklik op het pictogram van hangslot op de browser wanneer u een beveiligde pagina. mailadres Een beveiligde pagina's begint met 'HTTPS. "

3 Klik op het tabblad "View Certificate". Binnen dit tabblad, klikt u op "Details". Dit opent een nieuw venster met een lijst van encryptie-informatie.

4 Klik op de "Certificate Signature Algorithm" knop in Firefox. In Internet Explorer, klik op de "All" knop.

5 Bekijk de informatie in de rubriek "Certificate Signature Algorithm" in Firefox. Voor Internet Explorer, bekijk de sectie met het label "Signature algoritme." Als deze secties "PKCS # 1 SHA-1 met RSA-encryptie" of "sha1RSA" respectievelijk, dan is de website met behulp van SHA-1 encryptie. Anders wordt gebruikt MD5.