Mijn Acer Zal niet installeren XP en geeft een blauw scherm

Mijn Acer Zal niet installeren XP en geeft een blauw scherm


Het is zeldzaam, maar je kan de "Blue Screen of Death" tegenkomen - BSOD - bij de installatie van het besturingssysteem Windows XP op uw Acer computer. XP is betrouwbare software, en de Acer kan zijn in goede conditie, maar externe factoren kunnen zijn in het spel.

Doel

De BSOD is aankondiging van een ernstige fout voor de computer. De computercode op het scherm informeert de gebruiker van de specifieke hardware of software probleem.

overwegingen

Een virus kan worden waardoor de BSOD fout. Een master boot record virus wordt geactiveerd in het BIOS, voordat het besturingssysteem wordt geladen. Bad RAM-modules of onvoldoende geheugen kan BSOD veroorzaken. Microsoft raadt 128 MB RAM om adequaat te installeren en uitvoeren Windows XP.

Oplossing

Bij een beschadigde harde schijf, het verkrijgen van een nieuwe vaste schijf. De nieuwe harde schijf moet verenigbaar zijn met de Acer computer; Controleer uw handleiding of contact opnemen met Acer voor vervangende onderdelen. RAM-modules zijn gemakkelijk te vervangen, maar check uw handleiding of contact opnemen met Acer aan de juiste grootte RAM-geheugen te krijgen voor uw Acer computer.