2wire detecteert geen apparaten

2wire is een fabrikant van Internet modems en routers die u in staat om meerdere apparaten aan te sluiten op een enkel netwerk. Verschillende problemen kunnen ertoe leiden dat uw 2Wire apparaat aangesloten apparaat niet herkennen. Door het oplossen van dit probleem, kunt u een oplossing die werkt voor u en uw netwerk weer in werkende staat.

Problemen met de aansluiting

De meest voorkomende probleem dat je kunt hebben met de 2Wire apparaat is dat je andere apparaten zijn gewoon niet goed aangesloten. Als u verbinding maakt met de router met een Ethernet-kabel, controleer dan beide uiteinden van de kabel te zorgen dat het juist is geplaatst. Ethernet-kabels zijn voorzien van een vergrendeling haak die vastklikt om een ​​veilige verbinding te verzekeren.

draadloze LAN

De 2Wire residential gateway zendt een draadloos signaal over wat een heet "Local Area Network." Als dit is uitgeschakeld in de instellingen van de gateway, dan een draadloos signaal zal niet worden uitgezonden en u zult niet in staat zijn om alle apparaten aangesloten.

Om de draadloze LAN-instellingen te controleren, gaat u naar http://gateway.2wire.net in uw internet browser, klikt u op het tabblad "Home Network" en controleer de "Status at a Glance" box aan de rechterkant. Als de knop naast "Wireless" leest "Disable", dan is de draadloze LAN is ingeschakeld. Als de knop leest "Enable", klik erop om uw draadloze LAN in te schakelen.

instellingen voor draadloos internet

Als je problemen hebt aangesloten op de 2Wire residential gateway van een draadloos apparaat, kunt u het invoeren van de verkeerde instellingen. Op het tabblad Home Network aan de http://gateway.2wire.net webpagina, klik op de link "Wireless Settings" in de buurt van de bovenkant van de pagina. Dit zal de huidige instellingen van uw netwerk weer te geven, met inbegrip van de SSID van het netwerk, draadloze kanaal en beveiliging wachtwoord. Bij het aansluiten van een ander apparaat, controleer dan of u deze informatie correct heeft ingevuld, met inbegrip van het type draadloze beveiliging die is ingeschakeld.

System Reboot

Als u onlangs de instellingen van de router hebt gewijzigd, dan moet u het systeem opnieuw op te starten om het te verbinden met andere apparaten. Ga naar het tabblad "Systeem" in het http://gateway.2wire.net webpagina en klik op "Details". Klik op de "Start het systeem" link aan de rechterkant om de gateway opnieuw op te starten. Zodra het systeem gereset, probeert u het opnieuw. U kunt ook uw computer opnieuw opstarten om verbinding te maken met de router.