Hoe kan ik een Outlook 2007 lijst met contactpersonen naar Excel Convert

Bij correct gebruik, elektronische contactgegevens management tools zoals Microsoft Outlook 2007 uitgegroeid tot een opslagplaats voor zeer waardevolle bedrijfsgegevens. Vanuit een marketing oogpunt, customer contact informatie is net zo belangrijk voor uw bedrijf als elk product dat u fabriceren of dienst die u levert. Daarom is het uiterst belangrijk om altijd een nauwkeurige en bijgewerkte off-site backup van deze informatie. Met behulp van Export Wizard Outlook, Microsoft Office Suite-gebruikers kunnen hun contactgegevens te exporteren naar een Excel-spreadsheet om een ​​backup te maken. Gedrukte exemplaren van deze waardevolle gegevens kunnen vervolgens worden opgeslagen off-site op een veilige plaats te worden geopend in het geval van een noodsituatie.

instructies

instructies

1 Open Microsoft Outlook 2007. U kunt dit doen op twee manieren: dubbelklik op de Outlook-snelkoppeling op het bureaublad of door te klikken op de knop "Start" en het selecteren van Microsoft Outlook 2007 van de beursgenoteerde programma-opties.

2 Klik op "File" om het drop-down menu te openen. Selecteer 'Importeren en exporteren. " Hierdoor wordt de wizard Importeren en exporteren te openen. In de eerste pop-up venster, kies "Exporteren naar bestand" van de import en export opties. Klik op 'Volgende'.

3 Kies "Microsoft Excel" uit de lijst met bestandstypen en klik op 'Volgende'. Het volgende venster zal u vragen om te kiezen welke map die u wilt exporteren uit. Scroll tot u zoek de map "Contacten" en klik op 'Volgende'.

4 Klik op "Browse." Dit opent een nieuw venster waarin u de locatie waar u wilt dat het Excel-bestand op te slaan selecteert openen. Noem het bestand en klik op "OK." Dit brengt u terug naar de wizard; klikt u op "Next" om verder te gaan. Dit opent een dialoogvenster waarin je laat zien wat de wizard gaat doen: "Export Contactpersonen uit map. Contacts" Als u alle opgeslagen in het Contact-bestand exporteren, klikt u op "Finish" en het nieuwe Excel-bestand gemaakt.

5 Selecteer welke gegevens uit het bestand Contactpersonen te exporteren door te klikken op de knop "Aangepaste velden toewijzen". Dit zal een nieuw dialoogvenster waarin u bekijken en bewerken welke velden worden geëxporteerd naar de Excel-werkblad te openen. Klik op 'Kaart wissen "om de vooraf geselecteerde opties in het" To "lijst te wissen. Sleep de velden die u in het Excel-werkblad wilt opgesomd om het vak "Aan". Je kunt ze in de gewenste volgorde door ze te slepen op en neer in de lijst. Als u alle velden die u wilt hebt gekozen, klikt u op "OK." Dit brengt u terug naar het laatste venster in de wizard Importeren en exporteren. Klik op "Finish" om het nieuwe Excel-bestand te maken.