Hoe maak je een Tumblr thema voor Expression Maak

Tumblr biedt een scala aan instrumenten voor jezelf uit te drukken door middel van het aanpassen van het uiterlijk van je blog. U kunt veranderen van je blog titel, pagina lay-out, lettertypen, afbeeldingen en kleurenschema's om een ​​geheel nieuw thema te maken. U kunt snel toegang krijgen tot en het gebruik van deze tools voor uw blog.

instructies

1 Selecteer de naam van uw Tumblr blog op de top van uw account Dashboard scherm. Kies "Customize Appearance" aan de linkerkant van het scherm om toegang te krijgen tot Tumblr thema opties. De pagina updates met het huidige thema dat u gebruikt aan de linkerkant van het scherm en thema editing tools aan de rechterzijde.

2 Klik "thema" naar een vooraf ontworpen menu's te openen. Klik op "Alle Thema's" om een ​​categorie van thema's te kiezen, zoals gratis, premium of super aanpasbare thema's of thema's met een bepaald aantal kolommen.

3 Geef je mening over de beschikbare thema's. Klik op de afbeelding van een thema om een ​​voorbeeld van te zien. Verder in thema's tot u degene die uw stijl past en klik op "Use". Het menu editing tools opnieuw.

4 Klik op "Edit HTML" image het nieuwe thema in het kader van als je ervaring hebt met HTML maakt wijzigingen in de code die wordt gebruikt om het thema te maken. Geef je mening over Tumblr's "Een aangepaste HTML Theme" pagina voor Tumblr-specifieke HTML-codering van de informatie en suggesties.

5 Ga naar de titel en beschrijving gebied als je niet ervaren met HTML. Klik op het veld aan de rechterkant van de "Title" en uw blog naam te werken zoals gewenst. Klik onder "Beschrijving" naar een beschrijving van uw blog, motto, citaat of andere tekst in te voeren.

6 Ga naar de Appearance gebied en bij te werken aspecten van de pagina in kleur en beelden, zoals de achtergrond, accent en tekst kleuren. Om de kleur te veranderen, klikt u op de kleurstaal rechts van een optie en selecteer een kleur in het pop-up palet. Om elementen toe te voegen, zoals een achtergrondafbeelding, aangepaste koptekst of logo, klik op "Upload" om het recht van een optie, selecteert u een bestand in het venster dat verschijnt en klik op 'Openen'.

7 Selecteer de pagina-indeling opties door te klikken op de vakken aan de rechterkant van de lay-out opties. Klik bijvoorbeeld op het vak aan de rechterkant van de "Infinite Scroll" als u wilt dat uw blog om onbeperkt scrollen hebben.

8 Klik op 'Opslaan' als u klaar bent met het maken van uw thema op te slaan en update uw blog.

Hints

  • Als u wilt aanpassen door het bewerken van de HTML en geen ervaring hebben, bekijk gratis HTML cursussen aangeboden op sites zoals HTML Code Tutorial of W3Schools.
  • U kunt ook thema's in de Tumblr thema tuin te vinden. Ga naar het thema tuin terrein en selecteer een formaat: "Featured", "Premium", "Recent" of "Popular". Blader door de thema opties en klik beeld om een ​​thema te selecteren. Klik op "Preview" om het thema elementen te herzien. Wanneer u een thema dat je leuk vindt, klikt u op "Install Theme" om de pagina thema editing tools te geven.
  • Klik altijd op "Save" voor het verlaten van het menu editing tools. Uw blog zal geen update met uw aangepaste thema als je dat niet doet en je zult al uw werk te verliezen.