Hoe gebruik je creditcards online

Websites hebben het gemakkelijk om online te winkelen gemaakt. Gewoon vinden wat u wilt, voert u uw scheepvaart informatie, kiest u een betaaloptie, en in 5-7 werkdagen, zal het worden geleverd aan uw deur. Echter bestaat er nog steeds een klein percentage van de bevolking die nooit een aankoop via het internet heeft. Voor sommige mensen, de angst voor afbreuk te doen aan hun financiële informatie is te groot, terwijl anderen niet zeker weet hoe je een credit card online te gebruiken.

instructies

1 Controleer of het adres van de website begint met https. Om uw credit card informatie te voorkomen worden bekeken door hackers en andere gebruikers, is het belangrijk dat u een online aankoop uit te voeren via een beveiligde website. Elke website die vraagt ​​om uw informatie moet beginnen met https in de adresbalk.

2 Voer uw creditcardgegevens. Wanneer u een keuze wat je wilt kopen, zal de site u vragen om uw verzendkosten en betalingsgegevens. Voer het adres dat u wilt dat uw post verzenden naar en voer uw credit card nummer en de vervaldatum. Als veiligheidsmaatregel. de website zal vragen om de drie of vier cijfers CV nummer op de achterkant van de kaart.

3 Controleer uw credit card gebruik online. Na het maken van de aankoop, kunt u uw credit card activiteit online te controleren om ervoor te zorgen dat de aankoop ging door en geen andere ongeoorloofde kosten op uw account zijn gemaakt.

Hints

  • Heeft uw creditcardnummer niet met iedereen delen via e-mail, ook al is het iemand die je kent en vertrouwt.