Hoe maak je een WordPress bericht titel Centreer

Eén van de voordelen van het gebruik van WordPress om de inhoud van uw website te beheren is het feit dat je een van de duizenden thema's die beschikbaar zijn voor het uiterlijk van de website te veranderen kunt installeren. Echter, de aanpassingsmogelijkheden niet ten einde; als je een thema dat is niet helemaal wat u zoekt, kunt u de ingebouwde editor in het dashboard WordPress te fine-tunen gebruiken het thema naar uw wens. Als u graag om de titel te centreren op de top van een post, kunt u dit doen door het toevoegen van een klein beetje van de HTML-code in het thema van uw website.

instructies

1 Open het gedeelte 'Uiterlijk' aan de linkerzijde van het dashboard WordPress, en selecteer de optie "Editor". Dit toont de editor voor je WordPress theme. Zorg ervoor dat de naam thema wordt weergegeven in de rechterbovenhoek van het scherm is uw huidige WordPress theme alvorens verder te gaan. Als het niet, selecteert u het thema en klik op de knop "Select".

2 Klik op "Single Post" in de lijst van de bestanden van uw thema op de rechterkant van de pagina. De code voor het bestand "single.php" verschijnt in de editor in het midden van het venster.

3 Zoek de code "<? Php the_title ();?> 'Beweeg de cursor naar de ruimte direct voor deze code. Als je deze code niet te zien in de editor, je WordPress theme maakt gebruik van een apart bestand met de naam van een "loop" om berichten weer te geven. Klik op de "loop-single.php" link aan de rechterkant van de pagina om dat bestand in plaats daarvan te bewerken.

4 Type de code "<div align =" center ">" zonder aanhalingstekens in de ruimte voor "<? Php the_title ();?>", En verplaats de cursor naar de eerste spatie na "<? Php the_title (?);? >. '

5 Type de code "</ div>" zonder aanhalingstekens. De volledige blok code luidt nu "<div align =" center "> <? Php the_title ();?>. </ Div>"

6 Klik op de "Update File" knop onder de editor.

Hints

  • Voordat u de WordPress theme editor, de rug van de bestanden van je WordPress theme tot uw lokale harde schijf. Als je een fout maakt bij het bewerken van het thema, upload het originele bestand terug naar uw webserver op de website terug te keren naar de oorspronkelijke staat.