How to "Team Fortress 2" spelen met een GeForce 7600 GT en Mac OS 10.6

How to "Team Fortress 2" spelen met een GeForce 7600 GT en Mac OS 10.6


Team Fortress 2 is een online multiplayer die de ultieme vraag beantwoordt: Is PC of Mac hoogtij vieren? Hoewel het spel kuilen werkelijke personages samen in een schietpartij in een geanimeerde wereld, zijn alle Mac-gebruikers te stellen aan de ene kant, terwijl de pc-gebruikers zijn aan de andere kant. Correct installeert u de Mac-versie van de software om de video game te gebruiken met een Mac met OS 10.6, en met de GeForce 7600 GT videokaart.

instructies

1 Open uw internetbrowser en ga naar de Team Fortress 2 download pagina (link in Resources sectie).

2 Selecteer "Toevoegen aan Kaart," en klik op 'Aankoop voor mezelf. " U wordt nu gevraagd om een ​​account met de stroom website te maken - de website van waaruit u het downloaden van de inhoud. Klik op "Join Stream," voer uw gewenste gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailaccount en een geheime vraag en antwoord (in het geval u uw wachtwoord of gebruikersnaam vergeten).

3 Dien de accountgegevens, typ dan uw betalingsgegevens. Dit omvat uw huidige adres, factuuradres, volledige naam en telefoonnummer. Kijk over de bestelling en de betaling in te dienen. Zodra de betaling gaat door, het spel begint te downloaden naar uw Mac-computer.

4 Dubbelklik op het gedownloade Mac-software om de Team Fortress 2 installatiewizard te laden. Accepteer de eindgebruiker overeenkomst, stel dan de installatie locatie als "Macintosh HD." Klik op "Install" en het programma Team Fortress 2 installeert op de computer.

5 Klik op het icoon "Finder" op de kade, typ dan "Team Fortress 2" en selecteer het programma dat laadt op het scherm. Wanneer het programma wordt geladen, wordt u gevraagd om in uw stoom gemaakt gebruikersnaam en wachtwoord. Zodra u bent ingelogd in het netwerk, het kan vertellen als u gebruik maakt van een PC of Mac-computer, en u bent toegewezen aan een kant. Kies een personage (elk heeft voor-en nadelen met verschillende wapens) en het spel wezens. Gebruik de richtingstoetsen pijltjestoetsen om je personage te verplaatsen en gebruik de muis (of trackpad) om te richten.