Hoe te downloaden van YouTube video's naar iTunes

Hoe te downloaden van YouTube video's naar iTunes


YouTube is een video file sharing website waarmee iedereen te uploaden audio / video-bestanden af ​​te spelen en bekeken door de webpagina. Met behulp van een eenvoudig proces, is het mogelijk voor gebruikers om YouTube video of audio wordt opgeslagen in bestanden op het bureaublad van de computer. Van daaruit kunt deze video's vervolgens worden geüpload naar de iTunes-website om te delen met anderen of om toe te voegen aan een persoonlijke multimedia-apparaat.

instructies

1 Download de YouTube-video converter programma (zie bronnen hieronder voor link).

2 Bezoek de YouTube-website en klik op een video op te slaan. Laat de video te buffer volledig, vervolgens met de rechtermuisknop op de URL (webadres) voor de video en selecteer 'Kopiëren'. Klik met de rechtermuisknop en 'plakken' de URL in de YouTube downloader programma en klik op de knop "Download".

3 Download de YouTube to MP3 converter programma (zie bronnen hieronder voor link) om alleen de audio van een YouTube-video op te slaan in een MP3-bestand op het bureaublad van uw computer.

4 Herhaal stap 2, maar deze keer het plakken van de URL in het YouTube naar MP3 converter. Klik op de knop "Convert" gelegen aan de rechterbenedenhoek van het programma en wacht tot de conversie is voltooid.

5 Download het programma iTunes van de voorpagina van de iTunes-website (zie bronnen hieronder voor link). Na het downloaden is voltooid, klikt u op "File" en vervolgens "toevoegen aan bibliotheek." Een zoektocht venster geopend waarmee u op uw harde schijf te zoeken naar de YouTube-audio- of videobestanden die u hebt opgeslagen in de vorige stappen. Selecteer de bestanden, klikt u op "Open" en ze zullen verschijnen in uw iTunes-bibliotheek.