Squid Proxy Log Analyse

Squid Proxy Log Analyse


Een proxy server is een IT-gateway of een omheining tussen een bedrijfsnetwerk, zoals een local area network (LAN), en het internet dat corporate LAN-gebruikers geen toegang hebben tot bepaalde sites. De Squid proxy-log analyzer is een instrument dat wordt gebruikt om toezicht te houden, te analyseren en informatie halen van proxyservers.

Identificatie

Terwijl een proxy server werkt om toegang tot bepaalde websites te beperken, kunnen managers een Squid proxy analyzer gebruiken om in te loggen en volgen de dagelijkse Internet surfgedrag van hun werknemers. Het registreert alle sites bezocht door elke werknemer en de hoeveelheid tijd die werknemers doorgebracht op elke site.

voordelen

De analysator produceert eenvoudig te lezen, aanpasbare rapporten waaruit blijkt surfen op internet activiteit in de hele organisatie. Om deze reden, kunnen bedrijven de analyzer gebruiken om het verkeer te regelen, persoonlijk Internet gebruik te voorkomen op bedrijf tijd, geld te besparen en de productiviteit te verhogen.

Betekenis

Met een log analyzer, hebben managers geen zorgen te maken over de vraag of werknemers zijn tijd te verspillen het uitvoeren van niet-productieve online activiteiten. Ze hebben een logboek of een opname van de internetsites elke werknemer bezocht, wanneer en hoe lang. Dit is een waardevol instrument, vooral als managers zijn verdacht van bepaalde werknemers.