Hoe kan ik Window Krukken installeren

Hoe kan ik Window Krukken installeren


Raam ontlasting is een interieur afgietsel dat het raamkozijn aan de basis van de vensteropening snijdt. Het is een siervormstuk dat deel uitmaakt van het totale inwendige venster trim. Het installeren van window ontlasting is niet een moeilijke taak; echter aandacht voor detail is belangrijk zodat de ontlasting juiste plaats vast te zetten. Neem de tijd en voor te bereiden het raam ontlasting zorgvuldig en je hebt een aantrekkelijke ontlasting molding geïnstalleerd als onderdeel van uw interieur venster trim.

instructies

1 Meet de lengte van de vensterbank met een meetlint. Voeg tweemaal de breedte van het venster zijbekleding die meting. Dit is de benodigde lengte van de kruk vormen.

2 Plaats de ontlasting molding plat op een werkoppervlak. Meet en markeer de kruk vormen op de gewenste lengte uit stap 1 met een potlood.

3 Stel de ontlasting molding plat op de tafel van een verstekzaag met de achterkant plat tegen het hek. Lijn het potlood teken met het zaagblad en begeleiden de zaag in een constante beweging door het bos naar de cut te voltooien.

4 Plaats de uitgesneden vormen telkens op de onderkant van het venster. Er is een spleet tussen de achterrand van het raam en de achterzijde van het vormstuk zijn. Stel de inkeepwerktuig de breedte van die spleet. Voer het inkeepwerktuig langs beide uiteinden van de vormen met de wand en raamkozijnprofiel als richtlijn om het profiel te brengen op het vormstuk.

5 Knip het beschreven profiel van elk uiteinde van de molding met behulp van een lintzaag. Leg de molding plat op de tafel van de zaag en begeleiden het vormen door middel van de zaag als het mes snijdt door het hout aan elke snede te voltooien.

6 Schuur de gesneden randen lichtjes in de richting van de houtnerf met 120-grit schuurpapier. Plaats de vormen zijn plaats aan de basis van het raamkozijn. Het moet strak tegen de vensterbank en raamkozijn.

7 Hamerslagafwerking spijkers door het bovenoppervlak van het vormstuk in de basis van het raamkozijn. De ruimte afwerkspijkers elke 4 tot 6 inch over de lengte van het vormstuk.

Hints

  • Maak een kartonnen model van het profiel dat u nodig hebt om uit te snijden als je meerdere van dezelfde grootte kruk lijsten te installeren.
  • Draag oogbescherming bij het gebruik van gereedschap voor houtbewerking.