Hoe insluiten een foto op Tumblr

Tumblr levert specifieke pictogrammen voor specifieke soorten berichten, zodat u toegang tot bericht instellingen geformatteerd voor tekst, foto, video, audio, links, chats en citaten. De foto's bericht icoon kunt u een foto als het belangrijkste kenmerk van uw post of meerdere foto's in een diavoorstelling te uploaden, maar dat wil je niet helpen als je foto's wilt toevoegen aan andere berichten, zoals tekst. Wanneer u een andere dan de foto bericht te plaatsen, Tumblr biedt de mogelijkheid om foto's elders gehoste online insluiten.

instructies

1 Navigeer naar Tumblr.com en log in op uw account.

2 Klik op een pictogram op je dashboard om een ​​nieuwe tekst, foto, video, audio, koppeling, prijsopgave te creëren of een praatje achteraf.

3 Klik op het pictogram "Image" - een fotolijstje met een bloem in het - in de knoppenbalk net boven de "Omschrijving" of "Body" veld.

4 Typ de directe URL van de foto die u wilt insluiten in het veld "URL", en klik vervolgens op de "Insert" knop. U vindt er een live preview van de afbeelding te zien in de "Body" of "Beschrijving" veld.