Hoe kan ik YouTube-video's Online converteren naar een MP3

Hoe kan ik YouTube-video's Online converteren naar een MP3


YouTube is een populaire video content sharing website. Volgens de wereldwijde persbureau "AFP", zijn 24 uur aan video geüpload naar YouTube elke minuut. Een analyse van 2,5 miljoen YouTube-video's van "sysmos", is een media-analyse bedrijf vastgesteld dat de muziek is de meest populaire video-categorie. Wat gebeurt er als je wilde deze muziek op je MP3-speler te luisteren? YouTube-video's zijn FLV-bestanden en moeten worden omgezet. Het is mogelijk om YouTube-video's te downloaden en op te slaan het audiogedeelte als een MP3-bestand.

instructies

1 Hoe kan ik YouTube-video's Online converteren naar een MP3

Download een FLV download manager op uw computer

Download een "download manager." Dit is een software programma dat een persoon in staat stelt om te downloaden en te regelen webvideo's. Typ "FLV download manager" in een internet zoeken venster en kies een download manager uit de lijst. Kies een die ze ook kunnen omzetten naar MP3-bestanden.

2 Hoe kan ik YouTube-video's Online converteren naar een MP3

Het downloaden van een YouTube-video op uw computer

Het downloaden van een YouTube-video. Ga naar de YouTube-website en een video af te spelen. Klik op het pop-up venster dat zegt: "Download deze video."

3 Hoe kan ik YouTube-video's Online converteren naar een MP3

Omzetten van de YouTube-video naar een MP3-bestand

FLV converteren naar MP3. Open je download manager programma. Zoek het bestand met de gedownloade YouTube-video. Dit moet "FLV" gelezen als onderdeel van de bestandsnaam. Klik met de rechtermuisknop op het bestand. Een pop-up menu verschijnt met de optie om te zetten. Klik op "om te zetten" en kies "MP3" uit de lijst met bestandstypen. Klik op "OK" en klik op 'Start'. Uw FLV-bestand converteren naar een MP3-bestand.

Hints

  • Gebruik een anti-virus programma bij het downloaden van software te beschermen tegen virussen.
  • FLV converters variëren in gebruiksgemak. Als u niet tevreden bent met een, probeer dan gewoon een andere converter.
  • Het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal kan onwettig zijn. Lees YouTube-beleid voor het downloaden van bestanden.