Hoe te bekijken Google Maps API Keys

Hoe te bekijken Google Maps API Keys


Je hebt de kracht om nuttige kaart toepassingen die u kunt bekijken op computers en mobiele apparaten te creëren. Google Maps, die u hebt gezien op het web, is een online dienst die ontwikkelaars toegang via Google's Application Programming Interface. Zodra je een idee hebt voor uw eigen Kaarten-toepassing, hebt u toegang tot deze interface en beginnen met het leren hoe je de kracht van Google Maps te benutten. Alles wat je nodig hebt is een webpagina en een Google Maps API-sleutel.

instructies

1 Bezoek de sign-up pagina voor Google Maps API op Code.google.com/apis/maps/signup.html en zich aanmelden voor een API-sleutel. Google Maps zal een nieuwe API-sleutel te genereren en weer te geven op de webpagina. Kopieer die toets.

2 Lanceer een HTML-editor en plak de volgende code in een van uw HTML-documenten:

<Body onload = "loadMap ()">
<H1> My Map verschijnt onder </ h1>
<Div id = "myMap"> </ div>

Dit div tag bevat de kaart die u genereert. De ID-waarde is "myMap." De functie "onload" noemt een JavaScript-functie die uw kaart bij de webpagina laadt laadt.

3 Voeg de volgende code aan het hoofd sectie van het document:

<Style type = "text / css">

myMap {height: 400px; width: 400px; }

</ Style>

Deze CSS-selector stelt de kenmerken voor de div. De huidige waarden maken het div 400 pixels hoog en 400 pixels breed. Verander deze waarden aan de afmetingen van je kaart te wijzigen.

4 Plak het volgende script tag in het hoofd sectie van het document:

<Script type = "text / javascript"
src = "http://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=MY_API_KEY&amp;sensor=true&quot;>
</ Script>

Vervang MY_API_KEY met uw API-sleutel.

5 Plak de volgende JavaScript-code in het script gedeelte van uw document:

functie loadMap () {

var latitudeLongitude = new google.maps.LatLng (-34,397, 150,644);

var mapOptions = {
Zoom: 3,
center: latitudeLongitude,
mapTypeId: google.maps.MapTypeId.ROADMAP
};

var kaart = new google.maps.Map (document.getElementById ( "myMap"),
mapOptions);

}

De loadMap functie wordt uitgevoerd wanneer de pagina loads.The latitudeLongitude variabele houdt de lengte- en breedtegraad van de locatie die u wilt op de kaart worden weergegeven. Deze waarden zijn 37.970185 121.810913 en in dit voorbeeld. De zoom-waarde stelt de kaart de zoomniveau, en de mogelijkheid centra centrum de kaart over de locatie die u in lattitudeLongitude te stellen, en de zoom. De code roept de kaart functie in de slotverklaring van de kaart te genereren. Deze functie maakt gebruik van uw div en mapOptions variabelen als parameters.

6 Sla uw document en open het in een browser op uw kaart te bekijken. Het zal alleen verschijnen als in Google Maps. Klik en sleep de kaart naar verschillende locaties te bekijken en sleep de schuifregelaars om in en uit te zoomen.

Hints

  • Een snelle manier om de lengte- en breedtegraad van een locatie te vinden is om Google Maps te bezoeken en te zoeken naar elke locatie. Wanneer de kaart wordt weergegeven, klikt u op de "Link" knop om deze waarden te bekijken.
  • De waarde voor mapTypeID is "Roadmap" in dit voorbeeld. Andere mogelijke waarden zijn Satellite, Hybrid en Terrain. De hybride weergave toont fotografische afbeeldingen en wegen met straatnamen. Stel de waarde in op Terrain naar een fysieke reliëfkaart dat terrein een locatie toont, zoals rivieren en bergen te bekijken.
  • Hogere waarden voor de zoom waarde ervoor zorgen dat de browser in meer van uw locatie te zoomen. Experimenteren met verschillende waarden voor de gewenste zoom effect te bereiken.