Hoe maak je een Social Network Maak

Het creëren van je eigen sociale netwerk is een goede manier om te netwerken met collega's, familie, vrienden of andere gelijkgestemde mensen. Het creëren van je eigen sociale netwerk MySpace, Ning of Facebook kunnen u en anderen om persoonlijke profielen te creëren. Het laat u in contact blijven met anderen of maak nieuwe vrienden en contacten. Lees verder om meer te leren.

instructies

1 Besloten waar u wilt uw sociale netwerk te creëren. Bezoek MySpace, Ning, Facebook of een andere netwerksite. Pas uw pagina aan uw smaak online.

2 Aanmelden voor een gratis account, en volg de aanwijzingen om uw pagina te ontwerpen en opzetten van uw netwerk. De software op de website moet je door de hele set-up en uw vragen over hoe om te netwerken beginnen te beantwoorden.

3 Kies een naam en een thema voor je sociale netwerk. Of het nu een persoonlijk-, bedrijfs- of hobby gerelateerde netwerk, kunt u uw ontwerp dienovereenkomstig te maken.

4 Nodig andere gelijkgestemde mensen in uw sociale netwerk of als ze niet een pagina, hen uitnodigen aan te melden en het creëren van hun eigen sociale netwerk.

Hints

  • Ontwerp uw netwerk instellingen, zodat alle reacties, vrienden of andere toevoegingen door u moeten worden goedgekeurd. Dit zal ervoor zorgen dat je geen dingen voor het publiek om te zien dat je niet goedkeurt of mee eens.
  • Spammers en die individuen die zichzelf vertegenwoordigen als iets wat ze niet kunnen ook proberen om te worden opgenomen in het netwerk. Check hun profielen voor hen te accepteren.