Hoe los ik een HP PSC 1110 met een verkeerde printer Cartridgefout?

Hoe los ik een HP PSC 1110 met een verkeerde printer Cartridgefout?


De HP PSC 1110 is een alles-in-one inkjet printer vervaardigd door Hewlett-Packard. Het drukt in kleur en zwart-wit foto's en documenten, en de aangehechte copier lade kan scannen en kopiëren. Soms is een nieuwe cartridge zal storingen en terug te keren een foutmelding. In plaats van onmiddellijk gooi hem weg, probeer een aantal problemen oplossen op je eigen. Het proces moet je ergens te nemen tussen de vijf minuten en een half uur.

instructies

1 Schakel de printer. Noteer welke lampjes knipperen naast de berichten op de linksboven deksel van de printer. Als het gele lampje naast "Check Print Cartridge" knippert, controleer je computer voor foutmeldingen. Als u de meegeleverde software die bij de printer hebt geïnstalleerd, verschijnt er een bericht verschijnen op uw computer te specificeren wat er mis is met de cartridge is.

2 Sluit de klep van de cartridges als de foutmelding zegt: "Het is open." Het deksel cassette aan de voorkant van de printer boven de papierlade. Wanneer het deksel open is het rust op de papierlade. Gewoon duw hem gesloten.

3 Controleer de foutmelding voor de problematische cartridge. Als de foutmelding zegt dat ofwel de kleurencartridge of "rechts" (zwarte) cartridge is "ontbreekt, niet gedetecteerd, of verkeerd geïnstalleerd," het oplossen van problemen voor die kleur. Als het niet zeggen welke cartridge defect is, opent u de cartridge deur, greep de voor- en achterkant van een patroon, en trek deze omhoog en uit. Sluit het deksel. Als de foutmelding verdwijnt, de cartridge die u hebt verwijderd, is het probleem. Zo niet, dan is de andere cartridge.

4 Kijk naar de onderkant van de inktpatroon. Het kwam met een tab aan de onderkant die moest volledig worden verwijderd. Het ziet eruit als plakband. Eventuele resterende stukken kan de cartridge blokkeren werken. Trek iets van de bodem, dat lijkt op tape, maar niet verwijderen of krassen op de koper plein. Plaats de cartridge terug en kijk of het foutbericht is verdwenen. Probeer niet om uw printer te gebruiken na het installeren van een nieuwe cartridge en sluiten van het deksel totdat de geluiden te stoppen. De printkop wordt resetten, zodat het gebruik van de printer kan beschadigen.

5 Reinig de cartridge en de inkt lade. Dompel een wattenstaafje met isopropylalcohol en swab het rond de onderzijde van de cartridge. Veeg de binnenkant van de inkt lade waarin de cartridge rust. Laat alles volledig droog en plaats de cartridge om te zien of de foutmelding is verdwenen.

6 Probeer het afdrukken van een testpagina. Soms is de cartridge-chip is defect en de printer kan niet lezen hoeveel inkt heeft. Dit niet altijd voorkomen dat de cartridge te werken. Als de testpagina wordt afgedrukt, kunt u doorgaan met de cartridge en negeer de foutmelding.

7 Neem contact op met Hewlett-Packard voor een vervanging of terugbetaling als geen van de stappen voor probleemoplossing werken.