Hoe maak je een computer Inloggen wachtwoord voor Windows XP Reset

Hoe maak je een computer Inloggen wachtwoord voor Windows XP Reset


Het is een goed idee om al uw wachtwoorden te resetten van tijd omdat het beschermt uw prive-bestanden van buiten toegang. Een van de meest belangrijke wachtwoorden die je hebt is het wachtwoord om uw computer zelf, uw login wachtwoord voor Windows XP. Het invoeren van het wachtwoord kan een gebruiker toegang tot uw gehele computer, inclusief uw bestanden, applicaties en uw systeem hardware. Een kwaadwillende gebruiker die toegang heeft tot uw wachtwoord had kon alles wat je hebt opgeslagen beschadigen en te voorkomen dat u zelfs in te loggen op uw computer. uw login wachtwoord wijzigen regelmatig kan dit risico sterk verminderen.

instructies

1 Selecteer "Start" en open het "Configuratiescherm." Dubbelklik op het pictogram "User Accounts" om een ​​nieuw venster te openen.

2 Klik één keer op uw account om een ​​lijst van de administratieve mogelijkheden voor de manier waarop u uw account kunt wijzigen.

3 Selecteer "Mijn wachtwoord wijzigen." Voer uw huidige wachtwoord in.

4 Voer uw nieuwe wachtwoord. Voer nogmaals om de wijziging te bevestigen. Wijzig uw wachtwoord hint naar iets dat zal u helpen uw wachtwoord te herinneren, indien gewenst.

5 Selecteer "Wachtwoord wijzigen" en je zal een nieuwe Windows XP-login wachtwoord.