Hoe om bestanden te kopiëren naar een USB Flash Drive Vanaf Windows 2000

Hoe om bestanden te kopiëren naar een USB Flash Drive Vanaf Windows 2000


Windows 2000 heeft een beperkte ondersteuning voor USB-apparaten, en in de meeste gevallen computers met Windows 2000 ondersteunen alleen de tragere USB 1.1-specificatie in plaats van de huidige USB 2.0-specificatie. Zolang je een USB flash drive die wordt ondersteund in Windows 2000, het proces van het kopiëren van bestanden van de Windows 2000-pc naar een USB flash drive is een eenvoudig proces.

instructies

1 Steek de USB-stick in een USB-poort op de Windows 2000-computer.

2 Dubbelklik op het pictogram 'Deze computer' op het bureaublad.

3 Dubbelklik op de flash drive-pictogram USB in het venster dat verschijnt. Een venster verschijnt met de inhoud van de USB flash drive.

4 Dubbelklik op het pictogram 'Deze computer' op het bureaublad en dubbelklik vervolgens op het icoontje van het station met de bestanden worden gekopieerd.

5 Navigeer naar de bestanden die u van plan bent om te kopiëren.

6 Klik met de rechtermuisknop op een bestand dat u wilt in het menu dat verschijnt om te kopiëren en klik vervolgens op "Copy".

7 Klik met de rechtermuisknop op de lege ruimte in de USB flash drive-venster en klik op "Plakken" in het menu dat verschijnt.

Hints

  • Als u meerdere bestanden tegelijk te kopiëren, houdt u de toets "CTL" en met de linkermuisknop op elk bestand of de map die u wilt kopiëren. Klik met de rechtermuisknop een bestand te kopiëren en klik op 'Kopiëren'. Klik met de rechtermuisknop in het venster USB flash drive en klik op "plakken."