Hoe te laden Papier in een HP Officejet All-in-One Printer

De HP Officejet serie all-in-one printers is ontworpen om af te drukken op een verscheidenheid van soorten en maten papier. De papierlade van de Officejet is geschikt voor letter, juridische en A-4 formaat papier. Echter, papier dat niet goed is opgeslagen of wordt blootgesteld aan extreme veranderingen in temperatuur en luchtvochtigheid kunnen krullen aan de randen, waardoor de juiste laad- moeilijk en leiden tot papierstoringen of onnauwkeurig afdrukken.

instructies

1 Pak de voorkant van de uitvoerlade zich onder het bedieningspaneel. Verwijder de uitvoerlade door het optillen van de voorzijde van de lade en de lade naar buiten te trekken. Stel de uitvoerlade opzij.

2 Zoek de papierbreedtegeleider op het papier invoerlade. Schuif de papierbreedtegeleider naar links om de breedste positie.

3 Selecteer de hoeveelheid papier die u wilt laden in de papierlade. Het papier moeten allemaal een maat. Houd de stapel papier met beide handen. Tik de stapel papier tegen een hard oppervlak om de randen uit te lijnen. Controleer het papier om ervoor te zorgen het is vrij van gekrulde randen, scheuren, kreukels, scheuren of metalen voorwerpen zoals nietjes of paperclips.

4 Plaats de stapel papier in de papierlade met de korte zijde naar voren. Als u gebruik maakt voorgedrukt briefhoofdpapier, plaatst u de te bedrukken zijde naar beneden. Schuif de stapel papier naar voren totdat deze stopt. Laat de stapel niet met geweld verder zodra het stopt.

5 Schuif de papierbreedtegeleider naar rechts totdat deze strak tegen de rand van de stapel papier. Controleer of de stapel papier de breedte van de papierlade, noch de hoogte van de papieren rand gids niet overschrijdt.

6 Pak de uitvoerlade. Plaats de uitvoerlade terug in zijn positie onder het bedieningspaneel en laat het op zijn plaats.

Hints

  • Bewaar papier in een hersluitbare zak. Leg de zak op een harde, vlakke ondergrond om rimpels te voorkomen, rips, tranen en gekrulde of omgevouwen randen.
  • Controleer altijd of de HP Officejet inactief en stil is voordat u papier in de papierlade.
  • Plaats briefhoofdpapier met de afdrukzijde naar beneden en de bovenkant naar voren.
  • De uitvoerlade op de HP Officejet wordt geleverd met een flip-out extender aan verschillende papierformaten accommoderen.
  • Deze instructies zijn specifiek voor de HP Officejet 5600 all-in-one. Andere modellen kunnen enigszins verschillende procedures. Controleer uw eigenaar handleiding voor meer informatie.