Indesign Button Effects

Adobe InDesign kan een ontwerper om knoppen in een document ontwerp dat interactief worden wanneer het document als een PDF wordt geëxporteerd en dat nemen over verschillende verschijningsvormen als de muisaanwijzer rollen over hen, klikt op hen of verplaatst weg te creëren. De ontwerper kan de optredens en acties op de knop activeert door middel van InDesign's panel knoppen toe te wijzen.

Maak de knop

Met behulp van de InDesign-knop tool, kunt u een rechthoekig frame te vestigen op een knop te definiëren. U kunt ook een afbeelding, grafisch vorm of tekst frame met een cursor te selecteren en kies vervolgens Object> Interactief> Omzetten in knop om het object een interactieve knop te maken.

button Staten

Elke knop kan drie staten hebben: "Normal" of "Up" zoals het werd genoemd in eerdere versies van InDeisgn, is hoe de knop regelmatig verschijnt. Standaard is de normale toestand is het uiterlijk van de knop wanneer het is gemaakt. Wanneer een kijker beweegt de muisaanwijzer op de knop, zal het echter verschijning aan de "Rollover" toestand te veranderen. De "Down" toestand treedt op wanneer de gebruiker op de knop klikt. De ontwerper kan maken of aanpassen van de verschijning in elk van deze staten het gebruik van de knoppen. Opties zijn onder andere het plaatsen van verschillende teksten in elk van de staten, of verschillende beelden, of het wijzigen van de grenzen van de knop en vult voor elke staat. De knop kan ook een tweede knop weer te geven in de rollover staat, zoals een grotere afbeelding, een map of een doos.

Het toevoegen van interactieve gedrag

Dubbelklikken op een knop in InDesign brengt de menuknop opties. Het tabblad "gedrag" kan de ontwerper om ervoor gekozen om vier evenementen veroorzaakt door de muis of touchpad: "Mouse Down" wanneer een gebruiker een muisaanwijzer op de knop, "Mouse Up" wanneer de muis wordt losgelaten, "Muis Enter" klikt wanneer de muisaanwijzer op de knop, en 'muis Exit "als de aanwijzer verlaat de knop frame. In tegenstelling tot de landen die het uiterlijk van de knop zelf te veranderen, gedrag triggers een actie, zoals het afspelen van een video- of audiobestand, verhuizen naar een andere pagina, in- of uitzoomen van een pagina, of een nieuw bestand te openen.

Zien Button Effects

De ontwerper creëert knoppen en bepaalt staten en gedrag in InDesign, maar de knoppen zijn niet volledig actief totdat het document wordt geëxporteerd als een "Rich Content PDF." Het kiezen van deze optie in het menu InDesign maakt automatisch bladwijzers, hyperlinks en interactieve elementen, waaronder knoppen functioneel. Kijkers zullen echter de gratis Adobe Reader 7.0 of hoger nodig om deze interactieve elementen te gebruiken.